Ιαπωνικό μαχαίρι κρέατος GYUTOH 6000MCT, 20 cm, Miyabi
Code: MB34073201Related products
Product detailed description
"Κάθε Ιάπωνας σεφ πιστεύει ότι η ψυχή του γίνεται μέρος του μαχαιριού από τη στιγμή που αρχίζει να δουλεύει με αυτό. Δεν πρέπει ποτέ να βάζεις την ψυχή σου σε πλυντήριο πιάτων!"
Masaharu Morimoto, ειδικός στην ιαπωνική κουζίνα και σεφ
Το εξαιρετικά κοφτερό ιαπωνικό μαχαίρι GYUTOH εντυπωσιάζει με τη σταθερή λεπίδα του σε αυθεντικό ιαπωνικό σχήμα. Το μαχαίρι έχει εξαιρετική δύναμη κοπής και είναι ιδανικό για τον τεμαχισμό κρέατος. Η ψηλότερη άκρη είναι ιδανική για κοπή σε στυλ λίκνου/ολίσθησης.Η λεπίδα μήκους 20 cm, το προστατευτικό λεπτών μεταβάσεων και η στιβαρή εργονομική λαβή εξασφαλίζουν ότι έχετε τον πλήρη έλεγχο της κοπής σας. Το μαχαίρι GYUTOH έχει επίσης κερδίσει δημοτικότητα μεταξύ των σεφ δυτικού τύπου.
Προδιαγραφές: μήκος λεπίδας 20 cm, μήκος λαβής 14,1 cm, βάρος 0,214 kg
Η σειρά μαχαιριών MIYABI 6000MCT συνδυάζει τέλεια λειτουργικότητα, μοναδικό σχεδιασμό και αισθητική. Οι εντυπωσιακές ιδιότητές τους θα εκτιμηθούν από κάθε επαγγελματία και ενθουσιώδη αρχάριο στη μαγειρική. Τα ιαπωνικά μαχαίρια είναι μοναδικά κυρίως λόγω του σχεδιασμού της λεπίδας και της λαβής τους. Κάθε ξεχωριστό μαχαίρι είναι το αποτέλεσμα αυθεντικής χειροτεχνίας από την "πόλη των μαχαιριών" Seki. Ο εξαιρετικά σκληρός πυρήνας χάλυβα Micro Carbide MC63 σε σκόνη περικλείεται σε 2 στρώματα χάλυβα. Το ειδικό φινίρισμα της λεπίδας Tsuchime είναι σφυρηλατημένο στο χέρι, η ανάγλυφη επιφάνεια δημιουργεί μια λειτουργική πρωτότυπη εμφάνιση. Το Tsuchime στην Ιαπωνία συγκρίνεται με το φεγγάρι που αντανακλάται στην επιφάνεια του ωκεανού. Τα βαθουλώματα που προκύπτουν εμποδίζουν αποτελεσματικά τα υλικά που κόβονται σε φέτες να κολλήσουν και το μαχαίρι είναι εξαιρετικά ισχυρό. Για να επιτευχθούν ακόμη καλύτερες ιδιότητες του χάλυβα, χρησιμοποιήθηκε μια μοναδική διαδικασία σκλήρυνσης CRYODUR®, κατά την οποία ο χάλυβας παγώνει στους -196°C. Το προκύπτον υλικό διαθέτει ακραία σκληρότητα 63 Rockwell. Το μαχαίρι είναι συμμετρικά λειασμένο στο χέρι. Το παραδοσιακό ακόνισμα με το χέρι Honbazuke έχει αποδειχθεί από εκατοντάδες χρόνια εργασίας από αρχιμαχαιροποιούς. Πρόκειται για μια διαδικασία λείανσης σε πολλά στάδια, όπου το μαχαίρι αρχικά ακονίζεται χρησιμοποιώντας μια κάθετη και μια οριζόντια περιστρεφόμενη πέτρα λείανσης και τέλος η λεπίδα γυαλίζεται με μια δερμάτινη ζώνη λείανσης. Η στιβαρή λαβή από εξωτικό ξύλο Cocobolo Pakka δεν είναι μόνο τέλεια ισορροπημένη αλλά και διαστατικά σταθερή. Η σκούρα απόχρωση του ξύλου δίνει μια πολυτελή εντύπωση. Το φυσικό υλικό που χρησιμοποιείται συμβολίζει απόλυτα τον ιαπωνικό σεβασμό για τη φύση. Η εκλεπτυσμένη διακόσμηση της λαβής έγκειται στις λεπτομέρειες ασιατικού στυλ - το πόδι με το λογότυπο από ανοξείδωτο ατσάλι, η διακοσμητική καρφίτσα με υφή μωσαϊκού και η χρυσή και κόκκινη γραμμή προσφέρουν μια ισχυρή αισθητική εμπειρία.
- Εξαιρετικά σκληρός πυρήνας χάλυβα με σκόνη Micro Carbide MC63
- Σκληρότητα 63 Rockwell
- CRYODUR® - μια μοναδική μέθοδος σκλήρυνσης / σκλήρυνσης με ψύξη
- 3 στρώματα χάλυβα
- Επιφάνεια λεπίδας Tsuchime - σφυρηλατημένη στο χέρι
- Αυθεντικό, στενό ιαπωνικό σχήμα
- Συμμετρικό κόψιμο
- Μοναδική τριφασική λείανση χειρός Honbazuke
- Υψηλή συγκράτηση λεπίδων, αντοχή στη διάβρωση και βέλτιστη ευελιξία
- Εργονομική και διαστατικά σταθερή λαβή από εξωτικό ξύλο Cocobolo Pakka
- Τέλεια ισορροπία για άνετο χειρισμό του μαχαιριού
- Ανοξείδωτο πόδι με λογότυπο
- Δεν είναι ασφαλές για πλυντήριο πιάτων
Η ομορφιά και η ακρίβεια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της ιαπωνικής κουλτούρας και η ίδια φιλοσοφία τιμάται από τη μάρκα MIYABI από το Seki, το κέντρο των ιαπωνικών μαχαιροπήρουνων, από τον 14ο αιώνα. Η παραδοσιακή ιαπωνική εταιρεία κατασκευής μαχαιριών συνδύασε τη δεξιοτεχνία ακριβείας της με τις δοκιμασμένες διαδικασίες κατασκευής και τα πρότυπα της γερμανικής μάρκας ZWILLING J. A. HENKELS. Ο όμιλος επιχειρήσεων ZWILLING μπόρεσε έτσι να διευρύνει το χαρτοφυλάκιό του με την παραγωγή των δικών του αυθεντικών ιαπωνικών μαχαιριών στην καρδιά της ιαπωνικής βιομηχανίας μαχαιριών.
Η κατασκευή ιαπωνικών σπαθιών αποτελεί παράδοση στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου εδώ και πολλούς αιώνες. Τα σπαθιά των σαμουράι ήταν και είναι αξιοθαύμαστα για τη μοναδική κομψότητα, την οξύτητα, την ομορφιά και την τεχνική τους τελειότητα. Τα χειροποίητα όργανα MIYABI ακριβείας με αυθεντικές ιαπωνικές λεπίδες αποτελούν άξιο συνεχιστή αυτής της παράδοσης. Η εκπληκτική, σχεδόν "χειρουργική" αιχμηρότητα των λεπίδων διατηρεί την υφή των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται . Να είστε τόσο απαιτητικοί όσο οι Ιάπωνες σεφ και ο στόχος σας θα είναι πάντα ένα απόλυτα νόστιμο πιάτο.
Συστάσεις και συντήρηση:
- Μην χρησιμοποιείτε τα μαχαίρια για να κόψετε εξαιρετικά σκληρά υλικά, όπως κατεψυγμένα τρόφιμα
- Μην εκθέτετε το μαχαίρι σε παρατεταμένη επαφή με νερό ή αλάτι
- Αποφύγετε την κάμψη του μαχαιριού
- Για να διατηρήσετε την αιχμηρότητα, συνιστάται να πλένετε το μαχαίρι με το χέρι με ένα ήπιο απορρυπαντικό μετά τη χρήση και να το στεγνώνετε αμέσως
- Προστατεύει τη λεπίδα από χτυπήματα
- Εάν δεν χρησιμοποιείτε το μαχαίρι για μεγάλο χρονικό διάστημα, καλό είναι να το τυλίξετε σε στεγνό ύφασμα ή χαρτί εφημερίδας. Το λάδι μελανιού που χρησιμοποιείται στο πιεστήριο εκτύπωσης εφημερίδων προστατεύει τη λεπίδα από πιθανή διάβρωση
- Η λεπίδα μπορεί να σκουπιστεί με ένα πανί εμποτισμένο με λάδι ως μέρος της φροντίδας, αυξάνοντας την αντίσταση στη διάβρωση
- Αποθηκεύστε το μαχαίρι σε ασφαλές μέρος
Additional parameters
Category: | Γιαπωνέζικα μαχαίρια |
---|---|
Warranty: | 2 years |
Weight: | 0.37 kg |
Μήκος λεπίδας: | 20 cm |
Τμχ ανά σετ: | 1 ks |
Τύπος προϊόντος: | Γιαπωνέζικο μαχαίρι και Santoku |
Συλλογή: | MIYABI 6000MCT |
Margin: | E |
Μέγεθος: | 20 cm |
K překladu: | CZ AUTO |
Κατασκευαστής: | MIYABI |
Margin-category: | B |
Be the first who will post an article to this item!