odpocet
4 ημέρες
0 ώρες
17 λεπτά
10 δευτερόλεπτα

Γιαπωνέζικα μαχαίρια

Εμφάνιση φίλτρων
Εμφάνιση φίλτρων
Ταξινόμηση κατά
17 προϊόντα
20 cm - 20 cmΚαθαρισμός φίλτρων
210535 japonsky nuz kiritsuke zen 20 cm cerna yaxell
–20 %
153 €
192 €
Promo
YAX35534
Ιαπωνικό μαχαίρι KIRITSUKE SUPER GOU YPSILON 20 cm, μαύρο, Yaxell
–20 %
573 €
717 €
Promo
YAX37234
210571 japonsky nuz kiritsuke super gou 20 cm cervena yaxell
–20 %
425 €
532 €
Promo
YAX37134
Μαχαίρι Σεφ BROWN CHEF KIRITSUKE, 20,5 cm, Dellinger
–20 %
104 €
131 €
Promo
DNGRKH167
Ιαπωνικό μαχαίρι κρέατος GYUTOH 7000D, 20 cm, Miyabi
–10 %
239 €
266 €
Promo
MB34543201
210592 japonsky nuz kiritsuke ran plus 20 cm cerna yaxell
–20 %
196 €
246 €
Promo
YAX36634
Μαχαίρι Σεφ BBQ MAX SANDVIK GREEN NORTHERN SUN, 21 cm, Dellinger
–20 %
92 €
115 €
Promo
DNGRKH173
Ιαπωνικό μαχαίρι Gyutoh 5000FCD, 20 cm, Miyabi
–10 %
235 €
262 €
Promo
MB34681201
Μαχαίρι Σεφ GOLD CHEF KIRITSUKE, 20,5 cm, Dellinger
–20 %
104 €
131 €
Promo
DNGRKH166
210451 japonsky nuz gyuto harukaze professional 20 cm cerna dellinger
–20 %
131 €
164 €
Promo
DNGR8594195884092
Ιαπωνικό μαχαίρι κρέατος GYUTOH 4000FC, 20 cm, Miyabi
–10 %
167 €
186 €
Promo
MB33951201
Ιαπωνικό μαχαίρι κρέατος GYUTOH 6000MCT, 20 cm, Miyabi
–10 %
297 €
330 €
Promo
MB34073201
Kategory
177767 2 japonsky nuz bread samurai 19 5 cm na pecivo dellinger
–20 %
92 €
115 €
Promo
DNGRSXLKHP8B
Μαχαίρι Σεφ BBQ MAX SANDVIK RED NORTHERN SUN, 21 cm, Dellinger
–20 %
92 €
115 €
Promo
DNGRKH206
Μαχαίρι Σεφ BLUE CHEF KIRITSUKE, 20,5 cm, Dellinger
–20 %
107 €
134 €
Promo
DNGRKH164
Μαχαίρι Σεφ RED CHEF KIRITSUKE, 20,5 cm, Dellinger
–20 %
104 €
131 €
Promo
DNGRKH165
Μαχαίρι Σεφ SAMURAI, 20 cm, Dellinger
–20 %
Μαχαίρι Σεφ SAMURAI, 20 cm, Dellinger
Online σε απόθεμα >5 pcs
108 €
135 €
Promo
DNGRSXLKHP8

Ιαπωνικά μαχαίρια - κοφτερά σαν σπαθί

Τι είναι τα μαχαίρια ιαπωνικού τύπου

Τα ιαπωνικά μαχαίρια έχουν μακριά και λεπτή λεπίδα με αιχμηρή άκρη και χρησιμοποιήθηκαν αρχικά για την κοπή λεπτών φλουδών ωμού ψαριού και την προετοιμασία του σούσι. Είναι ελαφρύτερα, αισθάνονται πιο ισορροπημένα στο χέρι και είναι ιδανικά για εργασίες ακριβείας. Είναι κατασκευασμένα από σκληρότερο και λεπτότερο ατσάλι - ανοξείδωτο ατσάλι ή hagane, το οποίο είναι το ίδιο είδος ατσαλιού που χρησιμοποιείται για την κατασκευή ιαπωνικών σπαθιών. Οι λαβές των ιαπωνικών μαχαιριών είναι κατασκευασμένες από σκληρό ξύλο.

Για ποιο λόγο χρησιμοποιούνται τα ιαπωνικά μαχαίρια

Τα ιαπωνικά μαχαίρια - λόγω των μακρών, λεπτών λεπίδων τους - μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κοπή ψαριών ή μεγάλων κομματιών κρέατος (ειδικά για μπριζόλες). Υπάρχουν πολλοί τύποι ειδικών ιαπωνικών μαχαιριών (όπως τα Gyutou, Yanagi, Usuba ή Deba) που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για όλες τις εργασίες ακριβείας, από το ξεκοίλιασμα κοτόπουλου μέχρι το φιλετάρισμα ψαριών και το λεπτό κόψιμο οποιουδήποτε λαχανικού.

Στο Kulina θα βρείτε ποιοτικά ιαπωνικά μαχαίρια που κατασκευάζονται από αξιόπιστες μάρκες όπως Dellinger ή MIYABI. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε σφυρήλατα ιαπωνικά μαχαίρια από την ολλανδική μάρκα Forged ή να δείτε τα Ιαπωνικά μαχαίρια με τις καλύτερες πωλήσεις εδώ.

Πώς να ακονίσετε ένα ιαπωνικό μαχαίρι

Τα ιαπωνικά μαχαίρια μπορεί να είναι δίκοπα ή μονόκοπα (παραδοσιακά). Είναι κατασκευασμένα από σκληρό ατσάλι, το οποίο ακονίζεται ευκολότερα από το μαλακό ατσάλι που χρησιμοποιείται για τα δυτικά μαχαίρια. Για να ακονίσετε το μαχαίρι σας ιαπωνικού τύπου χρειάζεστε μια ακονιστήρι. Μπορείτε επίσης να πάτε το μαχαίρι σας σε έναν ειδικό.

Πώς να φροντίζετε το ιαπωνικό σας μαχαίρι

Τα ιαπωνικά μαχαίρια είναι μια επένδυση, οπότε αν θέλετε το ιαπωνικό σας μαχαίρι να κρατήσει για αιώνες, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε αυτούς τους απλούς κανόνες για τον καθαρισμό και την αποθήκευση των μαχαιριών σας:

  • τα μαχαίρια είναι συχνά κατάλληλα για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων, αλλά σας συνιστούμε να καθαρίζετε το μαχαίρι σας με το χέρι, καθώς τα απορρυπαντικά του πλυντηρίου πιάτων μπορούν να καταστρέψουν την επιφάνεια της ατσάλινης λεπίδας
  • εάν ένα μαχαίρι έχει ξύλινη λαβή, μην το βάζετε στο πλυντήριο πιάτων
  • για να αποφύγετε την ξήρανση των ξύλινων λαβών, λαδώστε τις τακτικά με λινέλαιο ή κερί μέλισσας
  • όταν κόβετε με ιαπωνικό μαχαίρι, μην κόβετε απευθείας σε σκληρές επιφάνειες, όπως πέτρινη επιφάνεια εργασίας, νεροχύτη από ανοξείδωτο ατσάλι, πιάτο ή σε σανίδες κοπής από γυαλί, κεραμικό, μπαμπού και άλλες σκληρές ουσίες. Η μαλακή πλαστική σανίδα κοπής είναι η καλύτερη
  • να αποθηκεύετε τα μαχαίρια σας ξεχωριστά, ώστε να μην αμβλύνονται οι λεπίδες τους. Χρησιμοποιήστε ένα μπλοκ μαχαιριών ή μια θήκη μαχαιριών.
  • ακονίζετε τακτικά το μαχαίρι σας
 

Έκπτωση 5 %

Εγγραφείτε στο newsletter μας και απολαύστε:

✓ 5% έκπτωση στην πρώτη σας αγορά

✓ πολιτική δωρεάν επιστροφών εντός 100 ημερών

✓ συσκευασίες φιλικές προς το περιβάλλον και χωρίς πλαστικά

✓ πρακτικές μαγειρικές συμβουλές και κόλπα

 
 

Ο κωδικός της έκπτωσής σας 5%

KULINA5

Στο πρώτο βήμα της παραγγελίας σας, τσεκάρετε το πλαίσιο «Έχω εκπτωτικό κωδικό» και εισάγετε τον κωδικό.