odpocet
2 ημέρες
14 ώρες
55 λεπτά
40 δευτερόλεπτα

Γιαπωνέζικα μαχαίρια

Εμφάνιση φίλτρων
Εμφάνιση φίλτρων
Ταξινόμηση κατά
43 προϊόντα
MIYABI Καθαρισμός φίλτρων
Ιαπωνικό μαχαίρι Gyutoh 5000FCD, 20 cm, Miyabi
262 €
MB34681201
Ιαπωνικό μαχαίρι Gyutoh 5000MCD, 24 cm, Miyabi
545 €
MB34373241
Ιαπωνικό μαχαίρι NAKIRI 5000FCD, 17 cm, Miyabi
262 €
MB34685171
Ιαπωνικό μαχαίρι ψωμιού 6000MCT, 23 cm, Miyabi
331 €
MB34076231
Ιαπωνικό μαχαίρι λαχανικών SHOTOH 6000MCT, 13 cm, Miyabi
232 €
MB34072131
Ιαπωνικό μαχαίρι για φέτες SUJIHIKI 5000FCD, 24 cm, Miyabi
262 €
MB34680241
Ιαπωνικό μαχαίρι για φέτες SUJIHIKI 4000FC, 24 cm, Miyabi
198 €
MB33950241
Ιαπωνικό μαχαίρι λαχανικών SHOTOH 5000MCD 14 cm, Miyabi
382 €
MB34381141
Ιαπωνικό μαχαίρι για φέτες SUJIHIKI 5000MCD, 24 cm, Miyabi
519 €
MB34378241
Ιαπωνικό μαχαίρι κρέατος GYUTOH 5000FCD, 24 cm, Miyabi
300 €
MB34681241
Ιαπωνικό μαχαίρι κρέατος GYUTOH 6000MCT, 16 cm, MIYABI
269 €
MB34073161
Kategory
Ιαπωνικό μαχαίρι κρέατος GYUTOH 6000MCT, 20 cm, Miyabi
330 €
MB34073201
Ιαπωνικό Μαχαίρι Santoku 5000MCD, 18 cm, Miyabi
519 €
MB34374181
Ιαπωνικό μαχαίρι Santoku 7000D, 18 cm, Miyabi
266 €
MB34544181
Ιαπωνικό μαχαίρι κρέατος GYUTOH 7000D, 20 cm, Miyabi
266 €
MB34543201
Ιαπωνικό μαχαίρι Santoku 5000MCD 67, 18 cm, από ξύλο σφενδάμου, Miyabi MB34404181
Ιαπωνικό μαχαίρι ψωμιού 5000FCD, 24 cm, Miyabi
262 €
MB34686241
Ιαπωνικό μαχαίρι για φέτες SUJIHIKI 6000MCT, 24 cm, Miyabi
343 €
MB34078241
Ιαπωνικό μαχαίρι κρέατος GYUTOH 5000FCD, 16 cm, Miyabi
231 €
MB34681161
Ιαπωνικό μαχαίρι SANTOKU 5000FCD, 18 cm, Miyabi
262 €
MB34684181
Ιαπωνικό μαχαίρι SHOTOH 5000FCD, 9 cm, MIYABI
149 €
MB34680091
Up
Περισσότερα προϊόντα

Ιαπωνικά μαχαίρια - κοφτερά σαν σπαθί

Τι είναι τα μαχαίρια ιαπωνικού τύπου

Τα ιαπωνικά μαχαίρια έχουν μακριά και λεπτή λεπίδα με αιχμηρή άκρη και χρησιμοποιήθηκαν αρχικά για την κοπή λεπτών φλουδών ωμού ψαριού και την προετοιμασία του σούσι. Είναι ελαφρύτερα, αισθάνονται πιο ισορροπημένα στο χέρι και είναι ιδανικά για εργασίες ακριβείας. Είναι κατασκευασμένα από σκληρότερο και λεπτότερο ατσάλι - ανοξείδωτο ατσάλι ή hagane, το οποίο είναι το ίδιο είδος ατσαλιού που χρησιμοποιείται για την κατασκευή ιαπωνικών σπαθιών. Οι λαβές των ιαπωνικών μαχαιριών είναι κατασκευασμένες από σκληρό ξύλο.

Για ποιο λόγο χρησιμοποιούνται τα ιαπωνικά μαχαίρια

Τα ιαπωνικά μαχαίρια - λόγω των μακρών, λεπτών λεπίδων τους - μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κοπή ψαριών ή μεγάλων κομματιών κρέατος (ειδικά για μπριζόλες). Υπάρχουν πολλοί τύποι ειδικών ιαπωνικών μαχαιριών (όπως τα Gyutou, Yanagi, Usuba ή Deba) που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για όλες τις εργασίες ακριβείας, από το ξεκοίλιασμα κοτόπουλου μέχρι το φιλετάρισμα ψαριών και το λεπτό κόψιμο οποιουδήποτε λαχανικού.

Στο Kulina θα βρείτε ποιοτικά ιαπωνικά μαχαίρια που κατασκευάζονται από αξιόπιστες μάρκες όπως Dellinger ή MIYABI. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε σφυρήλατα ιαπωνικά μαχαίρια από την ολλανδική μάρκα Forged ή να δείτε τα Ιαπωνικά μαχαίρια με τις καλύτερες πωλήσεις εδώ.

Πώς να ακονίσετε ένα ιαπωνικό μαχαίρι

Τα ιαπωνικά μαχαίρια μπορεί να είναι δίκοπα ή μονόκοπα (παραδοσιακά). Είναι κατασκευασμένα από σκληρό ατσάλι, το οποίο ακονίζεται ευκολότερα από το μαλακό ατσάλι που χρησιμοποιείται για τα δυτικά μαχαίρια. Για να ακονίσετε το μαχαίρι σας ιαπωνικού τύπου χρειάζεστε μια ακονιστήρι. Μπορείτε επίσης να πάτε το μαχαίρι σας σε έναν ειδικό.

Πώς να φροντίζετε το ιαπωνικό σας μαχαίρι

Τα ιαπωνικά μαχαίρια είναι μια επένδυση, οπότε αν θέλετε το ιαπωνικό σας μαχαίρι να κρατήσει για αιώνες, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε αυτούς τους απλούς κανόνες για τον καθαρισμό και την αποθήκευση των μαχαιριών σας:

  • τα μαχαίρια είναι συχνά κατάλληλα για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων, αλλά σας συνιστούμε να καθαρίζετε το μαχαίρι σας με το χέρι, καθώς τα απορρυπαντικά του πλυντηρίου πιάτων μπορούν να καταστρέψουν την επιφάνεια της ατσάλινης λεπίδας
  • εάν ένα μαχαίρι έχει ξύλινη λαβή, μην το βάζετε στο πλυντήριο πιάτων
  • για να αποφύγετε την ξήρανση των ξύλινων λαβών, λαδώστε τις τακτικά με λινέλαιο ή κερί μέλισσας
  • όταν κόβετε με ιαπωνικό μαχαίρι, μην κόβετε απευθείας σε σκληρές επιφάνειες, όπως πέτρινη επιφάνεια εργασίας, νεροχύτη από ανοξείδωτο ατσάλι, πιάτο ή σε σανίδες κοπής από γυαλί, κεραμικό, μπαμπού και άλλες σκληρές ουσίες. Η μαλακή πλαστική σανίδα κοπής είναι η καλύτερη
  • να αποθηκεύετε τα μαχαίρια σας ξεχωριστά, ώστε να μην αμβλύνονται οι λεπίδες τους. Χρησιμοποιήστε ένα μπλοκ μαχαιριών ή μια θήκη μαχαιριών.
  • ακονίζετε τακτικά το μαχαίρι σας
 

Έκπτωση 5 %

Εγγραφείτε στο newsletter μας και απολαύστε:

✓ 5% έκπτωση στην πρώτη σας αγορά

✓ πολιτική δωρεάν επιστροφών εντός 100 ημερών

✓ συσκευασίες φιλικές προς το περιβάλλον και χωρίς πλαστικά

✓ πρακτικές μαγειρικές συμβουλές και κόλπα

 
 

Ο κωδικός της έκπτωσής σας 5%

KULINA5

Στο πρώτο βήμα της παραγγελίας σας, τσεκάρετε το πλαίσιο «Έχω εκπτωτικό κωδικό» και εισάγετε τον κωδικό.