Τηγάνι για τηγανίτες - 5 λόγοι για να έχετε ένα στο σπίτι

Είναι πραγματικά απαραίτητο να έχουμε ένα ειδικό ταψί για τηγανίτες ή μπορούμε να αρκεστούμε σε ένα γενικής χρήσης; Αυτό το ερώτημα προφανώς προβληματίζει πολλούς λάτρεις της τηγανίτας. Στον οδηγό μας, θα προσπαθήσουμε να λύσουμε αυτό το δίλημμα και ταυτόχρονα θα σας συμβουλέψουμε πώς να επιλέξετε το ιδανικό για τις ανάγκες σας. Έτσι ώστε οι σπιτικές τηγανίτες να είναι πάντα πεντανόστιμες!


5 ΛΌΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΈΧΕΤΕ ΈΝΑ ΤΑΨΊ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΊΤΕΣ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ

  1. Τέλειο σχήμα με χαμηλές άκρες για εύκολη ρίψη του μείγματος και εύκολο γύρισμα των τηγανίτων.
  2. Ευέλικτη χρήση - μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για ομελέτες, τηγανίτες πατάτας ή τηγανίτες.
  3. Εργονομική λαβή για άνετο κράτημα και γύρισμα των τηγανιών.
  4. Αντικολλητική επιφάνεια για λεπτές τηγανίτες χωρίς να καίγονται και να σκίζονται.
  5. Βαρύς μεταλλικός πυθμένας για βέλτιστη αγωγιμότητα της θερμότητας και ομοιόμορφο μαύρισμα.

Τα συνηθισμένα τηγάνια με ψηλές άκρες δεν είναι κατάλληλα για την παρασκευή τηγανίτες. Ο εύκολος χειρισμός της ζύμης, το επιδέξιο γύρισμα και, πάνω απ' όλα, οι ομοιόμορφα ψημένες τηγανίτες όπως σε ένα εστιατόριο είναι οι κύριοι λόγοι για την αγορά ενός ειδικού τηγανιού για τηγανίτες. Η επένδυση θα σας το ανταποδώσει ακριβά.

ΕΞΕΤΆΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΎΣ ΒΑΣΙΚΟΎΣ ΠΑΡΆΓΟΝΤΕΣ ΠΡΙΝ ΕΠΙΛΈΞΕΤΕ

  • Συμβατότητα με τις εστίες - αν είναι κατάλληλο για κουζίνες αερίου, ηλεκτρικές, κεραμικές ή επαγωγικές.
  • Μη συγκολλητική επιφάνεια - αυτό είναι απολύτως απαραίτητο όταν φτιάχνετε τηγανίτες για να μην σκιστούν στο ταψί.
  • Υλικό - Επιλέξτε ανάμεσα σε δοκιμασμένα υλικά, όπως ατσάλι (σίδερο), τιτάνιο και ποιοτικά τηγάνια με πυρήνα αλουμινίου και ανθεκτική αντικολλητική επιφάνεια.
  • Μέγεθος - επιλέξτε ανάλογα με τις ικανότητές σας και τον αριθμό των μερίδων (το πιο δημοφιλές μέγεθος από 24-30 cm)
  • Το ύψος του ταψιού - το βέλτιστο ύψος των πλευρών είναι 2 - 10 mm
  • Λαβή - μακρύ, άνετο και μονωμένο για να πιάνει το τηγάνι ακόμα και όταν είναι καυτό.

Όταν επιλέγετεποιοτικά ταψιά για τηγανίτες η επιλογή του κατάλληλου υλικού παίζει καθοριστικό ρόλο. Κάθε υλικό έχει συγκεκριμένες ιδιότητες που θα επηρεάσουν την απόδοση του ταψιού. Ας μιλήσουμε για υλικά όπως ο χάλυβας, το τιτάνιο και το αλουμίνιο.

Ocelové pánve na palačinky

Ατσάλινα τηγάνια για τηγανίτες

Ατσάλινη σχάρα για τηγανίτες - μια κλασική και ανθεκτική επιλογή με εξαιρετική θερμική αγωγιμότητα που θα σας κρατήσει μια ζωή.

Titanové pánve na palačinky

Τηγάνια για τηγανίτες από τιτάνιο

Τηγάνι τηγανίτας από τιτάνιο - ελαφρύ με μεγάλη αντοχή και εύκολη συντήρηση χάρη στην αντικολλητική επιφάνεια.

Hliníkové pánve na palačinky

Ταψιά για τηγανίτες από αλουμίνιο

Τηγάνι τηγανίτας από αλουμίνιο - ελαφρύ, με γρήγορη αύξηση της θερμοκρασίας και καλή θερμική αγωγιμότητα.



Ocelové pánve na palačinky

Ατσάλινα τηγάνια για τηγανίτες

Τα χαλύβδινα τηγάνια (καθώς και τα σιδερένια) είναι μια κλασική και δοκιμασμένη επιλογή για την παρασκευή νόστιμων τηγανίτες. Ο χάλυβας είναι ένα ισχυρό και ανθεκτικό υλικό που παρέχει σταθερότητα και αντοχή. Συσσωρεύει καλά τη θερμότητα και τη διανέμει ομοιόμορφα στο τηγάνι. Ένα ποιοτικό ατσάλινο τηγάνι μπορεί να σας κρατήσει μια ζωή. Με το ψήσιμο του τηγανιού και την τακτική χρήση του, το τηγάνι γίνεται φυσικά αντικολλητικό και οι ιδιότητές του βελτιώνονται ακόμη περισσότερο. Η επένδυση σε ένα ατσάλινο τηγάνι για τηγανίτες σίγουρα αξίζει τον κόπο.

Ατσάλινα τηγάνια για τηγανίτες

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των χαλύβδινων ταψιών για τηγανίτες

Οφέλη

  • Υψηλή αντοχή και ανθεκτικότητα - μπορεί να αντέξει σκληρό χειρισμό.
  • Χωρίς PFOA, χωρίς PTFE ή άλλες επιβλαβείς χημικές ουσίες.
  • Φυσικά αντικολλητικό (μετά την καύση) και οι ιδιότητες βελτιώνονται με τη χρήση.
  • Κατάλληλο για επαγωγή - μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επαγωγικές εστίες.
  • Εξαιρετική θερμική αγωγιμότητα για ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας.
  • Στιβαρός σχεδιασμός, μεγάλη διάρκεια ζωής.

Μειονεκτήματα

  • Ευαισθησία στη σκουριά, απαιτείται προσεκτική ξήρανση.
  • Δεν είναι κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων.

Τηγάνια για τηγανίτες από τιτάνιο

Τα τηγάνια από τιτάνιο, μαζί με τα ατσάλινα, είναι η καλύτερη επιλογή για τηγανίτες σαν του σεφ. Το τιτάνιο είναι ισχυρό, ελαφρύ και άγει τέλεια τη θερμότητα. Τα τηγάνια από τιτάνιο θερμαίνονται γρήγορα και διατηρούν ακριβή θερμοκρασία για τέλεια αποτελέσματα. Έχουν επίσης το πλεονέκτημα της εύκολης συντήρησης και καθαρισμού. Με αυτό το υλικό, σίγουρα δεν θα κάνετε λάθος.

Τηγάνια για τηγανίτες από τιτάνιο

Titanové pánve na palačinky

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των τηγανιών τιτανίου

Οφέλη

  • Υψηλή αντοχή σε γρατσουνιές και παραμορφώσεις - Το τιτάνιο είναι ένα πολύ σκληρό υλικό.
  • Εύκολη συντήρηση χάρη στην υψηλής ποιότητας αντικολλητική επιφάνεια.
  • Αποδεκτό βάρος που επιτρέπει τον εύκολο χειρισμό.
  • Σύγχρονος σχεδιασμός - Τα τηγάνια τιτανίου φαίνονται κομψά.

Μειονεκτήματα

  • Υψηλότερη τιμή αγοράς από άλλα υλικά.
  • Χειρότερη θερμική αγωγιμότητα από χάλυβα ή χυτοσίδηρο.

Hliníkové pánve na palačinky

Ταψιά για τηγανίτες από αλουμίνιο

Το τηγάνι βασίζεται σε έναν ελαφρύ πυρήνα αλουμινίου που έχει εξαιρετικές αγώγιμες ιδιότητες και διανέμει τέλεια τη θερμότητα. Ωστόσο, το αλουμίνιο δεν είναι κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα και για το λόγο αυτό συνδυάζεται με ατσάλι και αντικολλητική επίστρωση στην επιφάνεια. Το αποτέλεσμα είναι ένα τηγάνι που άγει τέλεια τη θερμότητα, ώστε οι τηγανίτες να ψήνονται ομοιόμορφα, ενώ παράλληλα διαθέτει αντικολλητική επιφάνεια για εύκολο χειρισμό.

Ταψιά για τηγανίτες από αλουμίνιο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των ταψιών για τηγανίτες από αλουμίνιο

Οφέλη

  • Ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας σε ολόκληρη την περιοχή.
  • Χαμηλό βάρος για εύκολο χειρισμό.
  • Γρήγορη αύξηση της θερμοκρασίας, μικρότερη προθέρμανση.
  • Κατάλληλο για επαγωγή - μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επαγωγικές εστίες.
  • Προσιτότητα - ανήκει στους φθηνότερους τύπους τηγανιών.

Μειονεκτήματα

  • Ευαισθησία στο ξύσιμο αντικολλητική επιφάνεια - Εξαίρεση αποτελούν τα ποιοτικά σκληρυμένα κράματα.
  • Το κάτω μέρος των φθηνότερων και λεπτότερων μοντέλων τείνει να κρεμάει με την πάροδο του χρόνου. Οι τηγανίτες μπορεί να μην ψηθούν ομοιόμορφα.

Ψάχνετε το κατάλληλο τηγάνι για να φτιάξετε χρυσές τηγανίτες γρήγορα και εύκολα; Θα σας πούμε τι πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε το κατάλληλο για την κουζίνα σας.

3.1 Επιλέξτε ένα ταψί για τηγανίτες με αντικολλητική επιφάνεια

Για να φτιάξετε νόστιμες και όμορφες τηγανίτες, είναι απαραίτητο να επιλέξετε ένα κατάλληλο τηγάνι με αντικολλητική επιφάνεια υψηλής ποιότητας. Οι συνιστώμενοι τύποι περιλαμβάνουν:

  • Χαλύβδινα και σιδερένια τηγάνια με αντικολλητική επιφάνεια είναι πολύ ανθεκτικά στις υψηλές θερμοκρασίες και στις γρατζουνιές από μεταλλικά σκεύη. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ζημιές στην επιφάνεια. Ωστόσο, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι τα χαλύβδινα τηγάνια γίνονται αντικολλητικά μετά το αρχικό ψήσιμο. Όσο περισσότερο τα χρησιμοποιείτε, τόσο καλύτερες ιδιότητες αποκτούν. Ωστόσο, δεν είναι ασφαλή για πλυντήριο πιάτων.
  • Τηγάνια τιτανίου με αντικολλητική επιφάνεια είναι σταθερά και διατηρούν το σχήμα τους ακόμη και σε υψηλές θερμοκρασίες. Η επιφάνειά τους είναι ανθεκτική στις γρατζουνιές από μεταλλικά εργαλεία.
  • Τηγάνια αλουμινίου με αντικολλητική επιφάνεια συνδυάζουν έναν ελαφρύ πυρήνα αλουμινίου, ο οποίος, χάρη στις εξαιρετικές αγώγιμες ιδιότητές του, διανέμει τέλεια τη θερμότητα. Παρά τον κίνδυνο να γρατζουνιστεί η αντικολλητική επιφάνεια στα φθηνότερα μοντέλα και την πιθανή στρέβλωση του πυθμένα του τηγανιού, εξακολουθεί να αποτελεί μια καλή επιλογή για την επίτευξη χρυσαφένιων και ομοιόμορφα ψημένων τηγανίτες.
Vybírejte pánev na palačinky s nepřilnavým povrchem

Zvolte velikost pánve na palačinky podle počtu strávníků

3.2 Εξαρτάται από το πόσο μεγάλες σας αρέσουν οι τηγανίτες σας.. και προσέξτε, ένα μεγαλύτερο τηγάνι απαιτεί περισσότερη επιδεξιότητα.

Όταν επιλέγετε ένα ταψί για τηγανίτες, καλό είναι να εξετάζετε το μέγεθος του ταψιού.

  • Μικρότερα τηγάνια: με διάμετρο περίπου 24 cm είναι κατάλληλα για την προετοιμασία τηγανίτες για 1-2 άτομα.
  • Κεντρική λεκάνη: με μέγεθος περίπου 26, 27, 28 cm είναι ιδανική για 2-3 άτομα.
  • Μεγάλα τηγάνια: των διαστάσεων 30 cm και πιο κατάλληλο για όλη την οικογένεια ή μια μεγαλύτερη εταιρεία.

Έτσι, αν φτιάχνετε τηγανίτες για λίγα άτομα, αρκεί ένα μικρότερο τηγάνι. Για περισσότερα άτομα, πάρτε ένα μεγαλύτερο μοντέλο, ώστε να μην περνάτε αιώνες στο φούρνο.


3.3. Ελέγξτε τη συμβατότητα με τις εστίες, ιδίως για τα επαγωγικά τηγάνια

  • Τα περισσότερα τηγάνια προσαρμόζονται σε διαφορετικές εστίες - αερίου, ηλεκτρικές, κεραμικές.
  • Προσοχή, δεν λειτουργούν όλα τα μοντέλα με επαγωγή. Τα ελαφρά τηγάνια αλουμινίου δεν επαρκούν για επαγωγή, εκτός εάν έχουν τουλάχιστον έναν πυθμένα από σιδηρομαγνητικό υλικό, δηλαδή από ανοξείδωτο χάλυβα, χυτοσίδηρο, σμαλτωμένο μέταλλο κ.λπ.
  • Επομένως, όταν αγοράζετε, ελέγξτε το υλικό για να αποφύγετε περιττές επενδύσεις.
Ověřte si kompatibilitu s varnou deskou, zejména u pánve na indukci

Τα καλύτερα τηγάνια για τηγανίτες σύμφωνα με τις κριτικές των πελατών

Συμβουλή Kulina

Ελέγξτε την καταλληλότητα του μαγειρικού σκεύους με έναν μαγνήτη - αν κολλάει, το επαγωγικό τηγάνι θα λειτουργήσει. Τα καλής ποιότητας αντικολλητικά τηγάνια είναι η ιδανική επιλογή για να εξασφαλίσετε το απροβλημάτιστο μαγείρεμα των τηγανίτες σε επαγωγική εστία. Στη γκάμα μας θα βρείτε κατάλληλα μοντέλα για όλους τους τύπους εστιών.

Έχουμε δοκιμάσει δεκάδες μοντέλα από κορυφαίους κατασκευαστές και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχουμε επιλέξει τα καλύτερα. Εξερευνήστε τη γκάμα μας, για παράδειγμα από την de Buyer ή την WOLL.


Pánve na palačinky de Buyer

Τηγάνια για τηγανίτες de Buyer

Η γαλλική μάρκα de Buyer παράγει πραγματικά υψηλής ποιότητας ατσάλινα (και σιδερένια) ταψιά για τηγανίτες που είναι δημοφιλή για τις εξαιρετικές ιδιότητές τους. Χάρη στην εξαιρετική θερμική αγωγιμότητά τους, θερμαίνονται γρήγορα και στη συνέχεια διανέμουν τη θερμότητα ομοιόμορφα σε ολόκληρη την επιφάνεια. Έτσι, οι τηγανίτες ψήνονται μέχρι τέλειου χρυσαφένιου χρώματος χωρίς κρύα ή καμένα σημεία. Τα τηγάνια de Buyer είναι επίσης πολύ ανθεκτικά και αντέχουν στη συχνή χρήση.

Τηγάνια για τηγανίτες de Buyer


Ταψιά για τηγανίτες WOLL

Η γερμανική premium μάρκα WOLL προμηθεύει τηγάνια τηγανίτας από τιτάνιο κορυφαίας ποιότητας με αντικολλητική, ανθεκτική στις γρατζουνιές επιφάνεια. Χάρη στο καινοτόμο υλικό και την κατασκευή, η θερμότητα κατανέμεται αστραπιαία σε ολόκληρη την επιφάνεια του τηγανιού. Ως εκ τούτου, είναι επίσης κατάλληλα για επαγωγή. Επιπλέον, επιτρέπουν το οικονομικό μαγείρεμα με ελάχιστο λάδι. Τα τηγάνια WOLL έχουν μοντέρνα εμφάνιση και είναι εξαιρετικά εύχρηστα.

Ταψιά για τηγανίτες WOLL

Pánve na palačinky WOLL

Κλασικό ταψιά για τηγανίτες είναι μια καλή επιλογή, αλλά ειλικρινά - ποιος από εμάς έχει το χρόνο και την υπομονή να φτιάξει τηγανίτες για όλη την οικογένεια; Ίσως ήρθε η ώρα να σκεφτούμε να πάρουμε έναν βοηθό όπως το μηχανή τηγανίταςμε την οποία ακόμη και ένας αρχάριος μάγειρας μπορεί να φτιάξει χρυσές τηγανίτες εύκολα και γρήγορα.


Palačinkovače

Παρασκευαστές τηγανίτας

Σε αντίθεση με το κλασικό τηγάνι, το μηχανή τηγανίτας σχεδιασμένο ειδικά για τη γρήγορη και εύκολη παρασκευή τηγανίτες. Γιατί λοιπόν να αποκτήσετε μια μηχανή για τηγανίτες;

  • Χάρη στο ειδικό σχήμα και την αντικολλητική επιφάνεια της επιφάνειας ψησίματος, θα πετύχετε τέλειο ροδισμό και διαχωρισμό των τηγανίτες χωρίς να χρειάζεται να προσθέσετε πολύ λάδι.
  • Ξεχάστε το ατελείωτο σκίσιμο των τηγανίτες.
  • Με μια μηχανή για τηγανίτες, μπορείτε να ετοιμάσετε τις τηγανίτες σας από την αρχή και να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και νεύρα.

Κατά την επιλογή του κατάλληλου μοντέλου, εξετάστε παραμέτρους όπως η ισχύς, το μέγεθος της πλάκας, το υλικό και το φινίρισμα.. Για την παρασκευή σπιτικών τηγανίτες, σας προτείνουμε, για παράδειγμα, τη δοκιμασμένη συσκευή για τηγανίτες LONO της WMF, η οποία ξεχωρίζει για τη στιβαρή κατασκευή της, τη μεγάλη επιφάνεια μαγειρέματος, τις έξι ρυθμίσεις θερμοκρασίας και την εύκολη συντήρηση (η επιφάνεια μαγειρέματος και τα σκεύη μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο πιάτων). Αποκτήστε έναν σπουδαίο βοηθό της κουζίνας και αποχαιρετήστε την ανησυχία του καψίματος!

Επιλέξτε μια μηχανή για τηγανίτες

Διαστολείς για κτύπημα τηγανίτας

Η συσκευή παρασκευής τηγανίτας και το τηγάνι τηγανίτας μπορούν να συνοδεύονται από έναν απλωτήρα ζύμης για να κάνουν την προετοιμασία ακόμη πιο εύκολη. Για παράδειγμα, δοκιμάστε τον διασκορπιστή για τηγανίτες WMF Profi Plus.

Οι απλωτήρες για το μείγμα της τηγανίτας είναι χρήσιμοι για διάφορους λόγους:

  • Με τον απλωτήρα για τηγανίτες μπορείτε να απλώσετε ομοιόμορφα το μείγμα σε όλο το τηγάνι.
  • Το άπλωμα με αυτό το εργαλείο είναι ταχύτερο και ευκολότερο από τη χρήση κουταλιού ή σπάτουλας, γεγονός που επιταχύνει σημαντικά την προετοιμασία των τηγανίτες.
  • Είτε ψήνετε μια μικρή είτε μια μεγάλη παρτίδα τηγανίτες, ο απλωτήρας για τηγανίτες εξασφαλίζει ότι όλες οι τηγανίτες έχουν το ίδιο μέγεθος και σχήμα.

Επιλέξτε έναν απλωτήρα για το μείγμα της τηγανίτας

Roztírače těsta na palačinky


Συμβουλή Kulina

Σας αρέσουν οι φρέσκες τηγανίτες, οι τηγανίτες με μάτι βοδιού ή πατάτας; Όλα αυτά δημιουργούνται εύκολα από ποιοτικό τηγάνι για τηγανίτες (pancake).

Η συμβουλή μας
Διαβάστε Επίσης
->
Image
Γιατί να έχετε ένα τηγάνι και πώς να επιλέξετε το σωστό;
Διαβάστε για όλα τα πλεονεκτήματα των ειδικών ταψιών για τηγανίτες. Πότε αξίζει να έχετε ένα και πώς να επιλέξετε το σωστό;
ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ
Γιατί οι τηγανίτες κολλάνε στο ταψί;
Οι τηγανίτες κολλάνε αν το τηγάνι δεν έχει αντικολλητική επιφάνεια καλής ποιότητας. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε ένα τηγάνι με αντικολλητική επίστρωση για να μην κολλάει το μείγμα.
Σε ποιο λάδι να τηγανίσετε τηγανίτες;
Κλασικά, χρησιμοποιείται ηλιέλαιο ή κραμβέλαιο. Αλλά για το καλύτερο αποτέλεσμα, συνιστάται το λαρδί για να εξασφαλίζεται ο εύκολος χειρισμός κατά το γύρισμα. Μια λεπτή στρώση είναι αρκετή για να καλύψει το τηγάνι.
Πότε να γυρίσετε μια τηγανίτα στο ταψί;
Η σωστή στιγμή για να γυρίσετε τη τηγανίτα είναι όταν οι άκρες της ροδίσουν. Πριν από το γύρισμα, καλό είναι να ελέγξετε αν κολλάει στο τηγάνι με ένα φλιπεράκι.
Τι να κάνετε αν η τηγανίτα σπάσει;
Το σχίσιμο της τηγανίτας συμβαίνει όταν η συνοχή του μείγματος είναι ακατάλληλη. Το λεπτό κτύπημα πρέπει να πυκνώσει με την προσθήκη αλευριού, ενώ το παχύ κτύπημα πρέπει να αραιωθεί με γάλα. Το μείγμα που προκύπτει πρέπει να έχει τη συνοχή παχύρρευστης κρέμας γάλακτος.
Τι αλεύρι να βάλω στις τηγανίτες;
Για την παρασκευή τηγανίτες, συνιστάται η χρήση απλού αλεύρου, το οποίο θα εξασφαλίσει την ομαλή εξάπλωση του μείγματος στο ταψί. Σε περίπτωση ανάγκης, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ημίχοντρο αλεύρι.
Πόσο παχύρρευστο πρέπει να είναι το μείγμα της τηγανίτας;
Η σωστή συνοχή του μείγματος για τηγανίτες πρέπει να αντιστοιχεί σε παχύρρευστη κρέμα γάλακτος. Συνιστάται να αραιώνετε το μείγμα με γάλα, ανάλογα με τις ανάγκες, αφού ξεκουραστεί. Στη συνέχεια ρίχνεται ομοιόμορφα πάνω στο καυτό ταψί.
Να πάρω μια μηχανή για τηγανίτες;
Αν θέλετε να φτιάχνετε περισσότερες τηγανίτες και έχετε χώρο στην κουζίνα σας για άλλη μια συσκευή, η απάντηση είναι σίγουρα ναι. Η προετοιμασία είναι εύκολη, γρήγορη και μπορεί να γίνει ακόμα και από έναν εντελώς αρχάριο.
  • Για συμβατότητα με τις εστίες. Ιδιαίτερα για την επαγωγή, είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα κατάλληλο υλικό βάσης.
  • Μη συγκολλητική επιφάνεια από υλικά όπως χάλυβας, χυτοσίδηρος ή τιτάνιο από δοκιμασμένους κατασκευαστές, συμπεριλαμβανομένων των de Αγοραστής a WOLL.
  • Χαμηλά περιθώρια κέρδους για εύκολο αναποδογύρισμα και μετακίνηση των έτοιμων τηγανίτες - το βέλτιστο ύψος των πλευρών είναι 2 - 10 mm.
  • Άνετη λαβήπου θα είναι επαρκώς ανθεκτικά σε υψηλές θερμοκρασίες.

Επενδύοντας σε ποιοτικό ταψιά για τηγανίτες Σίγουρα δεν πρόκειται να χαλάσετε τίποτα. Αποκτήστε εξοπλισμό που θα σας εξυπηρετεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και αξιόπιστα. Και πάνω απ' όλα, απολαύστε αυτά τα τέλεια κυριακάτικα πρωινά!


tmp

Honza Hajný, σεφ της σχολής μαγειρικής Chefparade

Το μυστικό για να φτιάξετε τηγανίτες είναι να χρησιμοποιήσετε το σωστό τηγάνι. Ναι, το τηγάνι είναι αυτό που κάνει τη διαφορά! Για τηγανίτες, συνιστώ οπωσδήποτε το ποιοτικό χαλύβδινο τηγάνι. Γιατί ατσάλι; Η ατσάλινη σχάρα άγει τέλεια τη θερμότητα και εξασφαλίζει ομοιόμορφο ψήσιμο κάθε τηγανίτας. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά ανθεκτικό, ώστε να σας κρατήσει για πολλά χρόνια. Φυσικά, η επιφάνεια είναι επίσης σημαντική. Δεν είστε οπαδός του χάλυβα; Επιλέξτε ένα τηγάνι με αντικολλητική επιφάνεια, αλλά ποντάρετε στην ποιότητα.. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι το μείγμα δεν θα κολλήσει και ότι οι τηγανίτες θα γυρίσουν εύκολα. Και τέλος, μην ξεχνάτε την άνετη λαβή! Με το κατάλληλο τηγάνι, η παρασκευή τηγανιών θα είναι πραγματική απόλαυση.

Τι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε τηγανίτες: