Ιαπωνικό μαχαίρι λαχανικών SHOTOH 4000FC, 13 cm, Miyabi
Code: MB33951141Related products
Product detailed description
"Μια κουζίνα όπου δεν μπορείς να βρεις ένα καλό μαχαίρι δεν είναι κουζίνα"
Masaharu Morimoto, ειδικός στην ιαπωνική κουζίνα και σεφ
Το εξαιρετικά κοφτερό ιαπωνικό μικρό μαχαίρι SHOTOH, με τη λεπτή αλλά ανθεκτική κοντή λεπίδα, είναι ιδανικό για τον καθαρισμό, το ξεφλούδισμα και το κόψιμο λαχανικών και φρούτων. Χάρη στην ασυνήθιστα λεπτή λεπίδα του, αυτό το μαχαίρι είναι επίσης το τέλειο εργαλείο για το σούβλισμα κρέατος. Η κοντή λεπίδα και η άνετη λαβή επιτρέπουν κοπές με ακρίβεια. Το SHOTOH είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και συνηθισμένα μαχαίρια στην Ιαπωνία. Η ανθεκτική οκταγωνική λαβή εφαρμόζει καλά στο χέρι και αυξάνει την ασφάλεια της λαβής.
Προδιαγραφές: μήκος λεπίδας 13 cm
Η απόλαυση του μαγειρέματος αρχίζει με την προετοιμασία, όπου το μαχαίρι παίζει έναν ασυναγώνιστο πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα ιαπωνικά μαχαίρια της σειράς MIYABI 4000FC θα σας καθοδηγήσουν με χάρη σε όλες τις τελετουργίες της προετοιμασίας του φαγητού. Τα μαχαίρια με παραδοσιακές λαβές έχουν αναπτυχθεί με έμφαση στην κομψότητα και τη μέγιστη δυνατή πρακτικότητα και ασφάλεια.
Η λεπίδα είναι κατασκευασμένη από διπλά σκληρυμένο χρωμιωμένο χάλυβα FC61. Για να επιτευχθούν ακόμη καλύτερες ιδιότητες, χρησιμοποιήθηκε μια μοναδική διαδικασία σκλήρυνσης CRYODUR®, κατά την οποία ο χάλυβας παγώνει στους -196°C. Το προκύπτον υλικό διαθέτει εξαιρετική σκληρότητα. Η παραδοσιακή διαδικασία ακόνισμα με το χέρι Honbazuke έχει αποδειχθεί από εκατοντάδες χρόνια εργασίας από αρχιμάστορες μαχαιροποιούς. Πρόκειται για μια διαδικασία λείανσης σε πολλά στάδια, όπου το μαχαίρι αρχικά ακονίζεται χρησιμοποιώντας μια κάθετη και μια οριζόντια περιστρεφόμενη πέτρα λείανσης και τέλος η λεπίδα γυαλίζεται με μια δερμάτινη ζώνη λείανσης. Η συμμετρική λείανση και η κόψη Katana εξασφαλίζουν εύκολη διείσδυση μέσα από τις πρώτες ύλες. Το προστατευτικό με αποκοπή εμποδίζει τα δάχτυλα να γλιστρήσουν στη λεπίδα.
Η οκταγωνική λαβή παρέχει τέλειο έλεγχο της κοπής και αποτελεσματική στήριξη κατά τη διάρκεια του κοψίματος. Το ξύλο έβενο είναι φυσικά ανθεκτικό και σταθερό ως προς τις διαστάσεις χάρη στην υψηλή του κόμη. Η διακοσμητική καρφίτσα της λαβής είναι μια αξιοπρεπής και διακοσμητική μέθοδος. Η τέλεια ισορροπία του μαχαιριού προσφέρει άνεση και αποτρέπει την κόπωση του χεριού. Τα μαχαίρια MIYABI 4000FC θα ικανοποιήσουν πλήρως την επιθυμία σας για ένα εργαλείο ακριβείας ιαπωνικής προέλευσης.
- Κατασκευασμένο από διπλά σκληρυμένο επιχρωμιωμένο χάλυβα FC61
- Σκληρότητα 61 Rockwell
- CRYODUR® - μια μοναδική μέθοδος σκλήρυνσης/σκληρύνσης με ψύξη
- λεπίδα 2 στρώσεων
- Το προστατευτικό αποκοπής αυξάνει την ασφάλεια χρήσης
- Αυθεντικό, στενό ιαπωνικό σχήμα
- Λεπίδα άκρη Katana
- Συμμετρικό κόψιμο
- Μοναδική τριφασική λείανση χειρός Honbazuke
- Υψηλή συγκράτηση λεπίδων, αντοχή στη διάβρωση και βέλτιστη ευελιξία
- Άνετη λαβή από ξύλο pakka
- Οκταγωνικό σχήμα, εμποτισμένο ξύλο
- Τέλεια ισορροπία για άνετο χειρισμό του μαχαιριού
- Διακοσμητική καρφίτσα
- Χαραγμένο λογότυπο
- Δεν είναι ασφαλές για πλυντήριο πιάτων
- Ισόβια εγγύηση για κατασκευαστικά ελαττώματα στη λεπίδα
Η ομορφιά και η ακρίβεια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της ιαπωνικής κουλτούρας και η ίδια φιλοσοφία τιμάται από τη μάρκα MIYABI από το Seki, το κέντρο των ιαπωνικών μαχαιροπήρουνων, από τον 14ο αιώνα. Η παραδοσιακή ιαπωνική εταιρεία κατασκευής μαχαιριών συνδύασε τη δεξιοτεχνία ακριβείας της με τις δοκιμασμένες διαδικασίες κατασκευής και τα πρότυπα της γερμανικής μάρκας ZWILLING J. A. HENKELS. Ο όμιλος επιχειρήσεων ZWILLING μπόρεσε έτσι να διευρύνει το χαρτοφυλάκιό του με τη δική του παραγωγή αυθεντικών ιαπωνικών μαχαιριών, ακριβώς στην καρδιά της ιαπωνικής βιομηχανίας μαχαιριών.
Η κατασκευή ιαπωνικών σπαθιών αποτελεί παράδοση στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου εδώ και πολλούς αιώνες. Τα σπαθιά των σαμουράι ήταν και είναι αξιοθαύμαστα για τη μοναδική κομψότητα, την οξύτητα, την ομορφιά και την τεχνική τους τελειότητα. Τα χειροποίητα όργανα MIYABI ακριβείας με αυθεντικές ιαπωνικές λεπίδες αποτελούν άξιο συνεχιστή αυτής της παράδοσης. Η εκπληκτική, σχεδόν "χειρουργική" αιχμηρότητα των λεπίδων διατηρεί την υφή των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται . Να είστε τόσο απαιτητικοί όσο οι Ιάπωνες σεφ και ο στόχος σας θα είναι πάντα ένα απόλυτα νόστιμο πιάτο.
Συστάσεις και συντήρηση:
- Μην χρησιμοποιείτε τα μαχαίρια για να κόψετε εξαιρετικά σκληρά υλικά, όπως κατεψυγμένα τρόφιμα
- Μην εκθέτετε το μαχαίρι σε παρατεταμένη επαφή με νερό ή αλάτι
- Αποφύγετε την κάμψη του μαχαιριού
- Για να διατηρήσετε την αιχμηρότητα, συνιστάται να πλένετε το μαχαίρι με το χέρι με ένα ήπιο απορρυπαντικό μετά τη χρήση και να το στεγνώνετε αμέσως
- Προστατεύει τη λεπίδα από χτυπήματα
- Εάν δεν χρησιμοποιείτε το μαχαίρι για μεγάλο χρονικό διάστημα, καλό είναι να το τυλίξετε σε στεγνό ύφασμα ή χαρτί εφημερίδας. Το λάδι μελανιού που χρησιμοποιείται στο πιεστήριο εκτύπωσης εφημερίδων προστατεύει τη λεπίδα από πιθανή διάβρωση
- Η λεπίδα μπορεί να σκουπιστεί με ένα πανί εμποτισμένο με λάδι ως μέρος της φροντίδας, αυξάνοντας την αντίσταση στη διάβρωση
- Αποθηκεύστε το μαχαίρι σε ασφαλές μέρος
Additional parameters
Category: | Γιαπωνέζικα μαχαίρια |
---|---|
Warranty: | 2 years |
Weight: | 0.18 kg |
Μήκος λεπίδας: | 14 cm |
Τμχ ανά σετ: | 1 ks |
Τύπος προϊόντος: | Γιαπωνέζικο μαχαίρι και Santoku |
Συλλογή: | MIYABI 4000FC |
Margin: | E |
Μέγεθος: | 14 cm |
K překladu: | CZ AUTO |
Κατασκευαστής: | MIYABI |
Margin-category: | B |
Be the first who will post an article to this item!