WMF ProfiResist

WMF Profi Resist
WMF
Profi Resist
Αντικολλητικό τηγάνι για μια ζωή
Αγορά
Ανοξείδωτο κι όμως αντικολλητικό
WMF Profi Resist
Image
Προστατευτικό πλέγμα
Η αντικολλητική επιφάνεια της επίστρωσης PermaDur προστατεύεται από μια υπερυψωμένη κυψελωτή κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα. Αυτό όχι μόνο προστατεύει από γρατσουνιές, αλλά επιτρέπει επίσης την ιδανική κατανομή του λίπους για ομοιόμορφο τσιγάρισμα και τραγανό τηγάνισμα.
Image
Αντιολισθητική επιφάνεια PermaDur
Εξαιρετικά ανθεκτικό και χωρίς επιβλαβείς ουσίες. Κατάλληλο για γρήγορο τηγάνισμα καθώς και για ήπιο μαγείρεμα με μικρή ποσότητα λίπους (π.χ. για ψάρια, αυγά ή τηγανίτες).
Image
Γρήγορο και ομοιόμορφο ζέσταμα
Τα τηγάνια είναι κατασκευασμένα από τρία στρώματα υλικού: πυρήνας αλουμινίου, εσωτερικός ανοξείδωτος χάλυβας 18/10 και εξωτερικός, εξαιρετικά ανθεκτικός χρωμιομολυβδαινούχος χάλυβας. Αυτό το υλικό κατανέμει ομοιόμορφα τη θερμότητα σε ολόκληρη την επιφάνεια του τηγανιού.
Image
Για το φούρνο και για επαγωγή
Τα τηγάνια είναι ανθεκτικά στη θερμότητα έως 260°C και κατάλληλα για όλους τους τύπους εστιών, συμπεριλαμβανομένων των επαγωγικών εστιών.
«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, δεν καίγεται και το κρέας είναι όμορφα ψημένο. Πλένεται εύκολα, ακόμα και χωρίς πλυντήριο πιάτων.»
Marcela M.

«Ένα τέλειο τηγάνι! Η επίστρωση Profi resist λειτουργεί τέλεια. Θα αγοράσω περισσότερα ;-)»
Dusan E.
WMF Profi Resist - τα καλύτερα στοιχεία και από τις δύο πλευρές
 
Nazev
Nazev
Nazev
 
Αντικολλητικά τηγάνια
Τηγάνια από ανοξείδωτο χάλυβα
WMF Profi Resist
Το κύριο μειονέκτημα
Ξύνουν γρήγορα
Για τους άπειρους, το πιάτο κολλάει
Το καλύτερο και από τους δύο κόσμους
Το κύριο πλεονέκτημα
Εύκολη συντήρηση
Μπορούν να θερμανθούν σε υψηλή θερμοκρασία για γρήγορο μαύρισμα και ψήσιμο του κρέατος.
Τηγάνισμα όπως με ένα ανοξείδωτο ή χαλύβδινο τηγάνι, με την ευκολία και την άνεση ενός αντικολλητικού τηγανιού.
Κατάλληλο για προετοιμασία
Τα αυγά ή οι τηγανίτες δεν κολλάνε πάνω τους και η συντήρηση είναι πολύ εύκολη. Ωστόσο, η μπριζόλα είναι δύσκολο να μαγειρευτεί σε αυτές - δεν μπορούν να θερμανθούν σε υψηλή θερμοκρασία και η κρούστα και τα λιπαρά που είναι ζωτικής σημασίας για τη γεύση του κρέατος δεν θα σχηματιστούν στην αντικολλητική επιφάνεια.
Τα χαλύβδινα τηγάνια είναι ιδανικά για το μαγείρεμα κρέατος. Απαιτούν όμως λίγη επιδεξιότητα και εμπειρία. Και πολλοί άνθρωποι απλά δεν τα βρίσκουν κατάλληλα, ειδικά για την προετοιμασία ευαίσθητων τροφών όπως τα ψάρια ή τα αυγά.
Ευέλικτο.
Πόσο καιρό θα διαρκέσουν
Εάν η αντικολλητική επιφάνεια γρατζουνιστεί, χάνει τις αντικολλητικές της ιδιότητες. Να είστε επίσης προσεκτικοί όταν αγοράζετε φθηνότερα τηγάνια. Οι κακής ποιότητας αντικολλητικές επιφάνειες μπορεί να περιέχουν PFOA και άλλες βλαβερές ουσίες που απελευθερώνονται στο φαγητό όταν γρατζουνιστούν.

Τα ελαφριά τηγάνια μπορεί να φαίνονται ιδανικά για μαγείρεμα, αλλά μετά από ένα χρόνο διαπιστώνετε συχνά ότι αρχίζουν να κρεμάνε. Το τηγάνι δεν ζεσταίνεται ομοιόμορφα και οι τηγανίτες θα καούν στις άκρες και θα είναι μισοψημένες στη μέση.
Ιδιαίτερα ανθεκτικά και διαρκούν σχεδόν μια ζωή
Ένα αντικολλητικό τηγάνι για μια ζωή.
Αντέχει στις γρατζουνιές και αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες για το ψήσιμο του κρέατος.
4 items total