Staub
Staub - ένα απαραίτητο στοιχείο για κάθε κουζίνα
Η εταιρεία Staub που ειδικεύεται στην κατασκευή μαντεμιού από εμαγιέ κατσαρόλες and σκέυη φούρνου ιδρύθηκε από τον Francis Staub το 1974 και σήμερα ανήκει στον Zwilling J. A. Henckels - μια γερμανική εταιρεία που κατέχει επίσης τις Zwilling, Ballarini, Miyagi, Demeyere και Henckels Int.
Το σπίτι είναι εκεί που βρίσκεται η κατσαρόλα του Staub
Η επωνυμία Staub ξεκίνησε από τη Merville της Γαλλίας και εκεί δημιουργήθηκαν οι υψηλής ποιότητας μαντεμένιες κατσαρόλες και οι ολλανδικοί (ή μάλλον γαλλικοί) φούρνοι, συνδυάζοντας την παραδοσιακή δεξιοτεχνία με την τεχνολογία αιχμής.
Η ιδέα πίσω από την επωνυμία Staub ήταν να προσφέρει κατσαρόλες και σκεύη ψησίματος που θα διαρκούσαν για χρόνια και θα επέτρεπαν στους ανθρώπους να μοιραστούν την αγάπη και το πάθος τους για τη μαγειρική. Και αυτό ακριβώς λέει κάθε προϊόν Staub με την αξιόπιστη ποιότητα και την όμορφη, γυαλιστερή του εμφάνιση.
Γιατί τα προϊόντα Staub αξίζουν την τιμή τους;
- Οι κατσαρόλες Staub είναι πολύ βαριές, από βαρύ μαντέμι έχουν καλύτερη θερμική μάζα από οποιοδήποτε άλλο υλικό. Ως αποτέλεσμα, τα πιάτα φούρνου Duch και τα οι κατσαρόλες κρατούν τη θερμότητα για περισσότερο χρόνο και είναι ιδανικά για το σερβίρισμα του φαγητού στο τραπέζι
- τα πιάτα δεν είναι μόνο βαριά αλλά και παχιά, γεγονός που καθιστά τα κεραμικά Staub εξαιρετικά ανθεκτικά στο να σπάνε
- Η Staub έφερε την τελειότητα της διαδικασίας επισμάλτου των προϊόντων της και πολλαπλές στρώσεις σμάλτου αυξάνουν την αντοχή στις γρατσουνιές. Το ισχυρό σμάλτο παρέχει επίσης μια αντικολλητική επιφάνεια για τα πιάτα κατσαρόλας που τα καθιστά εύκολο στο καθάρισμα
- Ένα καπάκι που δεν μοιάζει με κανένα άλλο - το ειδικά διαμορφωμένο καπάκι της κατσαρόλας Staub έχει εξαιρετικές ιδιότητες συγκράτησης της υγρασίας χάρη στο σύστημα αυτο-πήξης που εξασφαλίζει ένα συνεχές αποτέλεσμα ρήψης νερού ομοιόμορφα στο περιεχόμενο του πιάτου. Αυτό εμποδίζει το κρέας να στεγνώσει, τα λαχανικά παραμένουν τρυφερά και κάθε συστατικό διατηρεί την πλήρη γεύση του
- το εσωτερικό όλων των δοχείων Staub είναι εμαγιέ με υψηλής ποιότητας μαύρο ματ φινίρισμα με ιδανικές ιδιότητες για ψήσιμο και καραμελοποίηση των τροφίμων
- Το μαντέμι διατηρεί τις θρεπτικές αξίες και τα πλήρη αρώματα για κάθε συστατικό
- Οι κατσαρόλες Staub και άλλα σκεύη ψησίματος είναι κατασκευασμένα για να διαρκούν για γενιές, επομένως δεν χρειάζεται να τα αντικαταστήσετε μετά από αρκετά χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι εξοικονομείτε χρήματα και το περιβάλλον
- Τα μαγειρικά σκεύη Staub είναι διαθέσιμα σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων που τους δίνουν μια όψη φάρμας και που θα φαίνονται όμορφα σε κάθε τραπέζι φαγητού.
Για να συνοψίσουμε, φαίνεται τόσο καλό όσο μαγειρεύεται! Δεν είναι περίεργο που οι επαγγελματίες σεφ και οι λάτρεις της μαγειρικής σε όλο τον κόσμο λατρεύουν αυτή τη μάρκα και μπορείτε να δείτε τις κατσαρόλες Staub στις καλύτερες γαστρονομικές παραστάσεις και στις κουζίνες των καλύτερων εστιατορίων και σεφ.