Πολτοποιητές πατάτας

8 items total
Πρέσα πατάτας INGENIO K1181214, από ανοξείδωτο χάλυβα, Tefal TEFK1181214
Πολτοποιητής πατάτας PROFI PLUS, 29 cm, WMF
27,49 €
WM1871696030
Πρέσα πατάτας INGENIO K2071214, Tefal
Πρέσα πατάτας INGENIO K2071214, Tefal
Online σε απόθεμα (>5 pcs)
14,49 €
TEFK2071214
Πρέσα πατάτας EASY-MASH 20140, Joseph Joseph
12,26 €
JS20140
Πρέσα πατάτας B BOIS, de Buyer
26,49 € –12 %
Πρέσα πατάτας B BOIS, de Buyer
Online σε απόθεμα (>5 pcs)
23,22 €
DB270103
Πρέσα πατάτας PROFI PLUS, WMF
Πρέσα πατάτας PROFI PLUS, WMF
Online σε απόθεμα (>5 pcs)
27,49 €
WM1871386030
Πρέσα πατάτας PRO, από ανοξείδωτο ατσάλι, Zwilling ZW37160001
Πρέσα πατάτας DELTA, αναδιπλούμενη, Joseph Joseph
14,31 €
JS10161

Πολτοποιητές πατάτας - ένας καλύτερος τρόπος για να ασχοληθείτε με τα λαχανικά σας

Γιατί οι πολτοποιητές πατάτας είναι ο καλύτερος τρόπος για να πολτοποιείτε τις πατάτες σας

Ο πολτοποιητής πατάτας είναι ένα εργαλείο προετοιμασίας τροφίμων που χρησιμοποιείται για να συνθλίψει μαγειρεμένα, μαλακά λαχανικά όπως πατάτες, μήλα ή φασόλια. Σε σύγκριση με άλλες μεθόδους πολτοποίησης, οι πατάτες που πολτοποιούνται με τον πολτοποιητή πατάτας έχουν την τάση να είναι πιο αφράτες και ελαφριές στην υφή, επειδή η χρήση του εργαλείου μειώνει την ποσότητα αμύλου που απελευθερώνεται από το κύτταρο της πατάτας.

Στο Kulina, μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία από πολτοποιητές πατάτας από γνωστούς παραγωγούς όπως Joseph Joseph και WMF.

Ποιοι είναι οι δύο τύποι εργαλείων κουζίνας που χρησιμοποιούνται για τον πολτοποίηση των πατατών

Οι δύο κύριοι τύποι πολτοποιητών πατάτας είναι:

Τυπικός πολτοποιητής πατάτας: Οι παραδοσιακοί πατατοθραύστες έχουν μια μακριά λαβή με μεταλλικά σύρματα στριμμένα σε ένα μοτίβο πλέγματος ή μια σχισμή στο άκρο. Οι πατάτες πιέζονται μέσα από το πλέγμα ή τη σχισμή που τους δίνει τη συνοχή του πουρέ πατάτας.

Πατατοτριβεία/ πρέσες: Είναι ένα είδος πουρέ πατάτας που πολτοποιεί τις πατάτες χρησιμοποιώντας ένα έμβολο και μια διάτρητη πλάκα. Οι πατάτες τοποθετούνται στη χοάνη στο πάνω μέρος του πρέσα και, στη συνέχεια, το έμβολο πιέζεται για να περάσουν οι πατάτες μέσα από τη διάτρητη πλάκα. Ως αποτέλεσμα, οι πατάτες έχουν μια λεπτή και αφράτη υφή αφού περάσουν από τους μικροσκοπικούς πόρους του πρέσας. Ελέγξτε την προσφορά μας για πρέσες κουζίνας για ένα ωραίο παράδειγμα πρέσας πατάτας.

Παρόλο που και τα δύο είδη πουρέδων πατάτας πολτοποιούν πολύ καλά τις πατάτες, η υφή που δημιουργούν είναι ελαφρώς διαφορετική. Μια πρέσα πατάτας είναι προτιμότερη για να δημιουργηθεί μια πιο κρεμώδης και αφράτη υφή, ενώ ένας συρμάτινος πολτοποιητής πατάτας είναι ιδανικός για την παραγωγή χοντροκομμένου ή ρουστίκ πουρέ πατάτας.

Για τι άλλο μπορώ να χρησιμοποιήσω τον πολτοποιητή πατάτας

Ο πολτοποιητής πατάτας μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κουζίνα για μια σειρά από άλλους σκοπούς εκτός από την τυπική του χρήση για πουρέ πατάτας. Μερικοί από αυτούς είναι η σύνθλιψη σκόρδων, η παρασκευή γκουακαμόλε, η τρυφεροποίηση κρέατος, η πολτοποίηση κονσερβοποιημένων ή μαγειρεμένων φασολιών, η πολτοποίηση άλλων μαγειρεμένων λαχανικών κ.λπ.

Τελικά, ο πολτοποιητής πατάτας είναι ένα χρήσιμο αξεσουάρ κουζίνας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια ποικιλία εργασιών εκτός από την απλή σύνθλιψη πατάτας.

Και αν σας αρέσουν οι μαγειρεμένες πατάτες ή άλλα λαχανικά, φροντίστε να έχετε έναν καλό αποφλοιωτή λαχανικών για να ετοιμάσετε τα λαχανικά σας σε ένα δευτερόλεπτο.