Μαχαίρια κρεοπώλη

19 items total
Χασαπομάχαιρο SEBRA, 25,5 cm, Forged
Χασαπομάχαιρο SEBRA, 25,5 cm, Forged
Online σε απόθεμα (>5 pcs)
79,58 €
FORGEDSDV623583
Μαχαίρι κρεοπώλη KATAI 25,5 cm, Forged
Μαχαίρι κρεοπώλη KATAI 25,5 cm, Forged
Online σε απόθεμα (>5 pcs)
142 €
FORGEDSDV625396
Μαχαίρι για σκάλισμα PROFESSIONAL "S", 16 cm, Zwilling
93 €
ZW31020161
Μαχαίρι για σκάλισμα PROFESSIONAL "S", 20 cm, Zwilling
115 €
ZW31020201
Μαχαίρι για σκάλισμα PRO, 20 cm, Zwilling
119 €
ZW38400201
Μαχαίρι κρέατος PRO, 16 cm, Zwilling
Μαχαίρι κρέατος PRO, 16 cm, Zwilling
Online σε απόθεμα (>5 pcs)
105 €
ZW38400161
Μαχαίρι για αλλαντικά FOUR STAR, 20 cm, Zwilling
105 €
ZW31070201
Μαχαίρι ξεφλουδίσματος FK2, 9 cm, de Buyer
57,62 €
DB428209
Μαχαίρι κρέατος IKON, 20 cm, Wüsthof
Μαχαίρι κρέατος IKON, 20 cm, Wüsthof
Online σε απόθεμα (5 pcs)
195 €
WU490620
Μαχαίρι κρεοπώλη BBQ BUTCHER POPLAR 17 cm, καφέ, Dellinger
131 €
DNGR8595705403659
Μαχαίρι κρέατος GRAND GOURMET PC, 20 cm, WMF
95 €
WM1889486032
Χασαπομάχαιρο OLIVE, 25,5 cm, με λαβή από ξύλο ελιάς, Forged FORGEDSDV620773
Μαχαίρι κρέατος CLASSIC, 16 cm, Wüsthof
108 €
WU452218
Χασαπομάχαιρο, 18 cm, Victorinox
Χασαπομάχαιρο, 18 cm, Victorinox
Online σε απόθεμα (>5 pcs)
38,90 €
VN5520318
Μαχαίρι κρέατος CLASSIC, 23 cm, Wüsthof
125 €
WU452223
Μαχαίρι κρέατος FOUR STAR, 16 cm, Zwilling
86,90 €
ZW31070161
Μαχαίρι κρέατος CLASSIC, 20 cm, Wüsthof
106 €
WU452220
Χασαπομάχαιρο BRUTE, 25,5 cm, Forged
Χασαπομάχαιρο BRUTE, 25,5 cm, Forged
Online σε απόθεμα (5 pcs)
79,58 €
FORGEDSDV620834

Μαχαίρι κρεοπώλη - το πολυχρηστικό σας μαχαίρι κρέατος

Τι είναι το μαχαίρι κρεοπώλη

Το χασαπομάχαιρο είναι ένα μεγάλο κουζινομάχαιρο, συνήθως με μακριά, καμπυλωτή λεπίδα, σχεδιασμένο για το χασάπημα και το σπάσιμο μεγάλων κομματιών κρέατος. Είναι απαραίτητο για κάθε λάτρη του κρέατος και θα αποτελέσει μια εξαιρετική προσθήκη στο μπαλτάς, μαχαίρι φιλεταρίσματος ή μαχαίρι ξεκοκαλίσματος.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός μαχαίρι κρεοπώλη και ενός μαχαίρι Σεφ

Και τα δύο μαχαίρι Σεφ και το μαχαίρι χασάπη είναι πολύ χρήσιμα μαχαίρια με ισχυρές λεπίδες. Το μαχαίρι κρεοπώλη , ωστόσο, είναι ένας εξειδικευμένος τύπος μαχαιριού κουζίνας που έχει σχεδιαστεί για την κοπή χοντρών κομματιών κρέατος. Τα μαχαίρια του σεφ, από την άλλη πλευρά, είναι μαχαίρια κουζίνας πολλαπλών χρήσεων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κοπή διαφόρων τροφίμων, συμπεριλαμβανομένου του κρέατος.

Συνήθως ένα μαχαίρι κρεοπώλη έχει μια μακριά, καμπυλωτή λεπίδα με άκρη που δείχνει προς τα πάνω και το σχήμα του το καθιστά καλύτερο εργαλείο για τη διάσπαση, τον τεμαχισμό και την απογύμνωση της σάρκας.

Τι κάνει ένα καλό μαχαίρι κρεοπώλη

Ένα μαχαίρι κρεοπώλη υψηλής ποιότητας θα σας βοηθήσει πολύ στην κουζίνα σας. Θα πρέπει να προσφέρει καλή ισορροπία, άνετη λαβή και ισχυρή κοφτερή λεπίδα που προσφέρει κάποια ευελιξία που θα διευκολύνει την πλοήγηση γύρω από τα οστά. Το μαχαίρι κρεοπώλη σας θα πρέπει να είναι αρκετά μακρύ με μήκος λεπίδας έως και 33 εκατοστά.

Στο Kulina θα βρείτε παραδοσιακά μαχαίρια κρεοπωλείου που κατασκευάζονται από αξιόπιστους κατασκευαστές όπως Forged, καθώς και μαχαίρια γενικής χρήσης για την προετοιμασία κρέατος που προσφέρονται από τους Zwilling ή WMF. Επιλέξτε ένα μαχαίρι που θα ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και φροντίστε να το συντηρείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για να μπορείτε να απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματά του για χρόνια.

Πώς να φροντίζετε το μαχαίρι κρεοπώλησας

Τα μαχαίρια κουζίνας είναι μια μεγάλη επένδυση, οπότε αν θέλετε τα κρεοπωλεία σας να διαρκέσουν για αιώνες, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε αυτούς τους απλούς κανόνες για τον καθαρισμό και την αποθήκευση των μαχαιριών σας:

  • τα μαχαίρια είναι συχνά κατάλληλα για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων, αλλά σας συνιστούμε να καθαρίζετε το μαχαίρι σας με το χέρι, καθώς τα απορρυπαντικά του πλυντηρίου πιάτων μπορούν να καταστρέψουν την επιφάνεια της ατσάλινης λεπίδας
  • εάν ένα μαχαίρι έχει ξύλινη λαβή, μην το βάζετε στο πλυντήριο πιάτων
  • για να αποφύγετε την ξήρανση των ξύλινων λαβών, λαδώστε τις τακτικά με λινέλαιο ή κερί μέλισσας
  • αποθηκεύετε το μαχαίρι για το ζαμπόν ξεχωριστά, ώστε να μην θαμπώνουν οι λεπίδες. Χρησιμοποιήστε ένα μπλοκ μαχαιριών ή ράφι ή θήκη μαχαιριών
  • ακονίζετε τακτικά το μπαλτάς σας χρησιμοποιώντας ένα ακονιστήρι μαχαιριού
  • χρησιμοποιήστε μια σανίδα κοπής που να είναι φιλική προς το μαχαίρι και αρκετά μεγάλη για να χωρέσει το ζαμπόν που θέλετε να κόψετε σε φέτες