Ένα τηγάνι φωτιάς δεν είναι μόνο ένα ποιοτικό και ανθεκτικό σκεύος που θα σας κρατήσει για χρόνια, αλλά είναι επίσης ένα εισιτήριο για τη λέσχη των πραγματικών γευσιγνωστών της υπαίθρου. Έχουμε μερικές σημαντικές συστάσεις και συνοπτικές συμβουλές για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε αξιόπιστα σκεύη για τις υπαίθριες δραστηριότητές σας.
Τα δοχεία φωτιάς είναι ειδικά σχεδιασμένα για να αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες καθώς και στην άμεση επαφή με τη φωτιά. Ως εκ τούτου, είναι συνήθως κατασκευασμένα από χυτοσίδηρο ή χάλυβας, δηλαδή κατασκευασμένα από υλικά που είναι ανθεκτικά και ταυτόχρονα συσσωρεύουν καλά τη θερμότητα, εξασφαλίζοντας έτσι το ομοιόμορφο μαγείρεμα των τροφίμων.