Τα μαγειρικά σκεύη από χυτοσίδηρο είναι σαν τον ελβετικό σουγιά της κουζίνας σας. - χωράει τα πάντα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στη σόμπα, στο φούρνο ή ακόμα και στη σχάρα ή σε ανοιχτή φωτιά. Είναι ιδανικό για τηγάνισμα, ψήσιμο, σιγοψήσιμο και ψήσιμο στη σχάρα.
Είτε ετοιμάζετε μια ζουμερή μπριζόλα, τραγανό ψωμί ή ρατατούιγ λαχανικών, τηγάνι από χυτοσίδηροΤο μπορεί να το χειριστεί. Η αντοχή του στις υψηλές θερμοκρασίες και η ικανότητά του να τις κατανέμει ομοιόμορφα το καθιστά απαραίτητο κομμάτι για κάθε παθιασμένο μάγειρα.