odpocet
0 ημέρες
18 ώρες
53 λεπτά
54 δευτερόλεπτα

Κρεατοκόφτες - δύναμη και ακρίβεια σε ένα

sekacky na maso

Όταν πρόκειται να κόψετε κρέας και να κόψετε κόκαλα, ένα κανονικό μαχαίρι δεν είναι αρκετό και σε αυτό το σημείο έρχεται ο μπαλτάς. Η φαρδιά και βαριά λεπίδα του διευκολύνει την κοπή των υλικών χωρίς να ασκείται περιττή δύναμη, ενώ η τέλεια ισορροπημένη εργονομική λαβή εξασφαλίζει άνετο κράτημα και ασφαλή χειρισμό.

Κρεατοκόφτες
sekacek na kure
Τι κάνει τον μπαλτά ξεχωριστό

Σε αντίθεση με άλλα μαχαίρια κουζίνας Ο τεμαχιστής έχει σχεδιαστεί για να συνδυάζει αντοχή και σταθερότητα με μια αρκετά κοφτερή ακμή που επιτρέπει καθαρές κοπές χωρίς υπερβολικό τεμαχισμό ινών. Διαθέτει διάφορα διακριτικά χαρακτηριστικά:

  • Ευρεία και βαριά λεπίδα - Ιδανικό για ακριβή κοπή και τεμαχισμό συστατικών που ένα συμβατικό μαχαίρι δεν θα μπορούσε να χειριστεί.
  • Ευθεία άκρη - επιτρέπει την αποτελεσματική μεταφορά δύναμης κατά την κοπή οστών και σκληρού κρέατος και εξαλείφει τις ατελείς κοπές.
  • Ισορροπημένος σχεδιασμός - παρέχει σταθερότητα και έλεγχο σε κάθε κοπή.
  • Στιβαρή και εργονομική λαβή - εξασφαλίζει ασφαλές κράτημα ακόμα και όταν εργάζεστε με μεγάλη δύναμη.

Ποιοτικοί μπαλτάδες κρέατος


Πώς να επιλέξετε το σωστό μπαλτά για κρέας;

Όταν επιλέγετε ένα ελικόπτερο, είναι σημαντικό να εξετάσετε διάφορους βασικούς παράγοντες:

sekacek

Μέγεθος και βάρος:

Οι μικρότεροι τεμαχιστές (15-18 cm) είναι κατάλληλοι για εργασίες μεγαλύτερης ακρίβειας, για παράδειγμα για τον τεμαχισμό πουλερικών ή μικρότερων κομματιών κρέατος. Τα πιο στιβαρά μοντέλα (20 cm ή περισσότερο) παρέχουν μεγαλύτερη ισχύ κατά τον τεμαχισμό οστών και σκληρών υλικών.

sekacek

Υλικό λεπίδας:

Ο υψηλής ποιότητας ανοξείδωτος χάλυβας εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής και εύκολη συντήρηση, ενώ οι λεπίδες από υψηλότερο άνθρακα προσφέρουν καλύτερη αιχμηρότητα αλλά απαιτούν τακτική φροντίδα.

maso sekacek

Σχήμα λεπίδας:

Ορισμένοι μπαλτάδες έχουν πιο καμπυλωτή λεπίδα για πιο ομαλή κοπή, ενώ τα ίσια μοντέλα είναι πιο αποτελεσματικά για δυναμικές κοπές.

sekacek na maso

Τύπος λαβής:

Η ξύλινη λαβή προσφέρει παραδοσιακή εμφάνιση και άνετο κράτημα, ενώ τα σύγχρονα σύνθετα υλικά ή ο ανοξείδωτος χάλυβας προσφέρουν μεγαλύτερη αντοχή και ευκολότερη συντήρηση.

Η συμβουλή μας
Διαβάστε επίσης
->
noze na maso
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα μαχαίρια κρέατος
Αν είστε ενθουσιώδης μάγειρας, τα μαχαίρια κρέατος δεν πρέπει να λείπουν από τον εξοπλισμό σας. Διαβάστε τα πάντα γι' αυτά.
myti sekacku na maso
4 βήματα:
Πώς να φροντίσετε έναν μπαλτά κρέατος

Για να διασφαλίσετε ότι ο μπαλτάς σας θα παραμείνει για πολλά χρόνια σε άριστη κατάσταση, είναι σημαντικό να ακολουθήσετε μερικές απλές αρχές:

  1. Χρησιμοποιήστε το σωστό σανίδα κοπής - ιδανικά από ξύλο ή πλαστικό για να αποφευχθεί η φθορά της λεπίδας.
  2. Μην πλένετε στο πλυντήριο πιάτων - το πλύσιμο στο χέρι και το άμεσο στέγνωμα θα συμβάλουν στην παράταση της διάρκειας ζωής.
  3. Ακονίστε τακτικά - επειδή ο μπαλτάς κάνει τη σκληρότερη δουλειά στην κουζίνα, η λεπίδα του φθείρεται γρηγορότερα από ένα κανονικό μαχαίρι. Κανονικό εστίασηΈτσι, το είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό.
  4. Αποθηκεύστε με ασφάλεια - ιδανικά στο μπλοκ μαχαιριών, σε μαγνητική μπάρα ή σε προστατευτική θήκη για να αποφύγετε το θάμπωμα ή την καταστροφή της λεπίδας.
Όλα για τη σωστή φροντίδα των μαχαιριών

Οι καλύτερες λειαντικές πέτρες και ακονιστήρια σύμφωνα με τις κριτικές των πελατών μας


ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ
Η πιο συχνή ερώτηση
Πόσο συχνά πρέπει να ακονίζω τη σμίλη;
Είναι καλή ιδέα να ακονίζετε τον κόφτη με ένα ακονιστήρι πριν από κάθε χρήση. Ένα σχολαστικό τρόχισμα με ακονιστήρι ή ακονιστήρι με ακονιστήρι είναι ιδανικό περίπου μία φορά το μήνα ή ανάλογα με την ένταση της χρήσης. Με συχνό τεμαχισμό οστών, το ακόνισμα μπορεί να χρειάζεται πιο συχνά.
Είναι ο μπαλτάς κρέατος κατάλληλος και για τον τεμαχισμό κατεψυγμένου κρέατος;
Όχι, τα περισσότερα κοπτικά δεν είναι σχεδιασμένα για να τεμαχίζουν κατεψυγμένα υλικά, καθώς η σκληρή επιφάνεια μπορεί να προκαλέσει ζημιά στη λεπίδα ή να προκαλέσει ρωγμές στη λεπίδα. Αφήστε πρώτα το κρέας να χαλαρώσει ελαφρώς πριν το κόψετε.
Ποιο υλικό λεπίδας είναι καλύτερο για έναν μπαλτά κρέατος;
Ο ανοξείδωτος χάλυβας χρησιμοποιείται συχνότερα για την αντοχή του στη διάβρωση και την ευκολία συντήρησης. Ο χάλυβας με υψηλή περιεκτικότητα σε άνθρακα προσφέρει μεγαλύτερη οξύτητα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της λεπίδας, αλλά απαιτεί τακτική φροντίδα για να αποφευχθεί η σκουριά.
Είναι δυνατόν να κόψετε με μπαλτά και άλλα υλικά εκτός από κρέας;
Ναι, ο τεμαχιστής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σκληρά λαχανικά όπως κολοκύθια ή ρίζες, αλλά δεν είναι ιδανικός για λεπτές φέτες ή εργασίες ακριβείας.
Μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο πιάτων;
Το πλύσιμο στο χέρι είναι πάντα καλύτερο - το πλυντήριο πιάτων μπορεί να παραμορφώσει τη λεπίδα και να καταστρέψει τη λαβή. Μετά το πλύσιμο, στεγνώστε το αμέσως για να αποφύγετε τη διάβρωση.

 

Έκπτωση 5 %

Εγγραφείτε στο newsletter μας και απολαύστε:

✓ 5% έκπτωση στην πρώτη σας αγορά

✓ πολιτική δωρεάν επιστροφών εντός 100 ημερών

✓ συσκευασίες φιλικές προς το περιβάλλον και χωρίς πλαστικά

✓ πρακτικές μαγειρικές συμβουλές και κόλπα

 
 

Ο κωδικός της έκπτωσής σας 5%

KULINA5

Στο πρώτο βήμα της παραγγελίας σας, τσεκάρετε το πλαίσιο «Έχω εκπτωτικό κωδικό» και εισάγετε τον κωδικό.