Ημέρες του de Buyer
de Buyer - από το 1830
Η γαλλική μάρκα de Buyer είναι μάστερ στα τηγάνια. Παράγει εμβληματικά ατσάλινα τηγάνια από το 1830. Και όχι μόνο. Ανακαλύψτε τον κόσμο της γαλλικής γαστρονομίας με την de Buyer.
Ατσάλι ή αντικολλητικό;
Ποιο τηγάνι είναι κατάλληλο για εσάς;
Ατσάλινα τηγάνια από την de Buyer
Στη de Buyer έχουν τελειοποιήσει πραγματικά την τέχνη της κατασκευής τηγανιών. Ένα ατσάλινο τηγάνι είναι σαν το κρασί. Όσο περισσότερο και πιο συχνά το χρησιμοποιείτε, τόσο καλύτερο γίνεται.
- τηγάνια για μια ζωή - με την κατάλληλη φροντίδα θα αντέξουν για μια ζωή
- φυσικά αντικολλητικό - γίνεται αντικολλητικό κατά τη χρήση
- τέλεια αποτελέσματα - τέλειες μπριζόλες, αφράτες τηγανίτες
- 100% φυσικό - Το ατσάλι είναι ένα οικολογικό και ανακυκλώσιμο υλικό. Χωρίς χημικά, απλά λιπαίνεται με αγάπη και φροντίδα με κερί μέλισσας.
- κατάλληλο για όλες τις πηγές θερμότητας, συμπεριλαμβανομένων των επαγωγικών εστιών
Πότε να επιλέξετε ένα ατσάλινο τηγάνι;
- θέλετε ένα ποιοτικό τηγάνι για μια ζωή
- για όλες τις πηγές θερμότητας, κατάλληλο και για το φούρνο
- ένα τηγάνι που μεταφέρει τη θερμότητα ομοιόμορφα και μπορείτε να το ζεστάνετε σε υψηλές θερμοκρασίες, π.χ. για να τσιγαρίσετε κρέας
Τι να προσέξετε
- νερό - Το ατσάλι είναι ένα φυσικό υλικό και έτσι σκουριάζει στο νερό. Το τηγάνι δεν πρέπει να μπαίνει στο πλυντήριο πιάτων και δεν πρέπει να το αφήνετε να μουλιάζει. Καθαρίστε το με ένα σφουγγάρι και ζεστό νερό και στεγνώστε το αμέσως καλά. Ή... απλώς σκουπίστε το με χαρτοπετσέτα μετά τη χρήση. Κάντε όπως κάνουν οι Γάλλοι - απλά δεν πλένουν τα τηγάνια.
- πρώτη χρήση - Το ατσάλι γίνεται αντικολλητικό με τη χρήση. Πριν την πρώτη χρήση, είναι απαραίτητο να κάνετε seasoning το τηγάνι σας, αφήνοντάς το να «ψηθεί».
- μαύρο χρώμα - ναι, ένα σωστό ατσάλινο τηγάνι δεν θα γίνει ποτέ ξανά ασημί, αλλά μην ανησυχείτε για αυτό. Όπως λένε οι Γάλλοι - όσο πιο μαύρο τόσο το καλύτερο.
- βάρος - Τα ατσάλινα τηγάνια είναι βαριά, αλλά είναι 40% ελαφρύτερα από τα μαντεμένια. Επίσης θερμαίνονται πιο γρήγορα.
Εάν θέλετε ένα τηγάνι για μια ζωή, επιλέξτε ένα ατσάλινο. Το μαγικό συστατικό στη γαλλική μαγειρική είναι το βούτυρο, αλλά το μυστικό της επιτυχίας είναι το σωστό τηγάνι.
Αντικολλητικό τηγάνι de Buyer
Ποιοτικά τηγάνια από χυτό ελαφρύ αλουμίνιο με αντικολλητική επίστρωση υψηλής αντοχής.
- 100% ασφαλές για την υγεία - χωρίς PFOA και PFOS
- ελαφρύ και με εξαιρετική αγωγιμότητα θερμότητας - χάρη στον πυρήνα αλουμινίου
- εξαιρετικά ανθεκτικό αντικολλητικό στρώμα - διευκολύνει την προετοιμασία του φαγητού και τον καθαρισμό του τηγανιού
- το σχήμα παραμένει το ίδιο - χάρη στο πάχος του υλικούl
- κατάλληλο για όλες τις πηγές θερμότητας, συμπεριλαμβανομένων των επαγωγικών εστιών
Choc Resto Induction Τα τηγάνια της συλλογής αυτής έχουν σχεδιαστεί για βέλτιστη αγωγιμότητα και συσσώρευση θερμότητας. Χάρη στο εξαιρετικά παχύ στρώμα αλουμινίου (5 χιλ.) και τον ειδικό σιδηρομαγνητικό πάτο, είναι ιδανικά για επαγωγικές εστίες. Ωστόσο, είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους πηγών θερμότητας.
Choc B Bois Τα τηγάνια της συλλογής αυτής είναι εξοπλισμένα με άνετη λαβή οξιάς με φινίρισμα από κερί μέλισσας που προστατεύει τη λαβή από τη θερμότητα (π.χ. σε εστίες αερίου) και κάνει πιο εύκολο το κράτημα.
Choc Extreme Τα τηγάνια της συλλογής αυτής έχουν αναπτυχθεί για επαγγελματικές κουζίνες. Διαθέτουν ισχυρό μαγνητικό πάτο 7 χιλ., εξαιρετικά σκληρή επιφάνεια και μεγάλη διάρκεια ζωής.
Πότε να επιλέξετε ένα αντικολλητικό τηγάνι;
- εάν προτιμάτε ελαφριά τηγάνια, το ατσάλι ή το μαντέμι είναι πολύ βαρύ για εσάς
- εάν χρειάζεστε ένα δεύτερο, πιο ελαφρύ τηγάνι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε, π.χ. για αυγά ή τηγανίτες
- εάν σας αρέσει το απλό και γρήγορο μαγείρεμα
- εάν θέλετε να μαγειρέψετε με ελάχιστη ποσότητα λίπους
Τι να προσέξετε
- φθηνό = πιθανότατα δεν θα διαρκέσει πολύ, το φτηνό αντικολλητικό επάνω στρώμα θα γρατσουνιστεί σύντομα
- ελαφρύ = Τα λεπτά τηγάνια είναι υπέροχα στο χέρι, αλλά στραβώνουν γρήγορα. Και δεν θα τηγανίζετε πλέον τίποτα ομοιόμορφα με αυτά
- PFOA = υπερφθοροκτανοϊκό οξύ. Οι φτηνές αντικολλητικές επικαλύψεις περιέχουν αυτή την ουσία που απελευθερώνεται όταν το στρώμα καταστραφεί. Είναι επιβλαβές για την υγεία (πιθανόν καρκινογόνο για τον άνθρωπο και μπορεί επίσης να προκαλέσει στειρότητα).
Τα αντικολλητικά τηγάνια είναι δημοφιλή. Είναι εύκολα στο χειρισμό και συχνά αποτελούν «το δεύτερο τηγάνι» στην κουζίνα. Συνήθως χρειάζονται αντικατάσταση αρκετά συχνά, τα φθηνά κάθε ένα ή δύο χρόνια ή και μετά από μερικούς μήνες. Τα αντικολλητικά τηγάνια De Buyer θα σας εξυπηρετήσουν πολύ περισσότερο. Χάρη στις εξαιρετικές ιδιότητές τους, είναι ελαφρύτερα από τα ατσάλινα τηγάνια, αλλά ελαφρώς βαρύτερα από τα φτηνά τηγάνια αλουμινίου.