Αλάτι

20 items total
Αλάτι με σκόρδο και θυμάρι, 300 g, Nicolas Vahé
12,60 €
NV104981008
Αλάτι με μαύρο και λευκό πιπέρι 220 g, Lie Gourmet
11,49 €
LIE255
Αλάτι με παρμεζάνα και βασιλικό, 320 g, Nicolas Vahé
12,60 €
NV104981000
Αλάτι με ροζ πιπέρι 215 g, με μύλο, Lie Gourmet
12,60 €
LIE121
Αλάτι με ντομάτες και ελιές 255 g, με μύλο, Lie Gourmet LIE256
Αλάτι THE SECRET BLEND, 320 g, Nicolas Vahé
Αλάτι THE SECRET BLEND, 320 g, Nicolas Vahé
Online σε απόθεμα (>5 pcs)
12,60 €
NV104981003
Αλάτι τρούφας 265 g, με μύλο, Lie Gourmet
13,65 €
LIE122
Αλάτι με λεμόνι και θυμάρι, 320 g, Nicolas Vahé
12,60 €
NV104981023
Αλάτι Ιμαλαΐων 280 g, με μύλο, Lie Gourmet
12,60 €
LIE117
Αλάτι με σκόρδο και κόκκινη πιπεριά, 325 g, Nicolas Vahé NV104981001
Αλάτι με κόκκινο κρασί και φύλλα δάφνης, 340 g, Nicolas Vahé NV104981016
Αλάτι με τσίλι CHILLI BLEND, 315 g, Nicolas Vahé
12,60 €
NV104981037
Μείγμα αλάτι και πιπέρι EVERYDAY MIX, 310 g, Nicolas Vahé
12,60 €
NV104981007
Γαλλικό θαλασσινό αλάτι, 335 g, Nicolas Vahé
13,65 €
NV104981004
Αλάτι Μαύρης Θάλασσας, 320 g, Nicolas Vahé
16,49 €
NV104981035

Γκουρμέ και αρωματισμένα άλατα - μια μικρή απόλαυση για την κουζίνα σας ή για τον φίλο σας...

Αλάτι - είναι σημαντικό στο μαγείρεμα

Το αλάτι, όπως και το πιπέρι, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή καρυκεύματα που καρυκεύουν τα πιάτα μας εδώ και χιλιάδες χρόνια. Κάθε σεφ θα έλεγε ίσως ότι το αλάτι είναι ένας από τους καλύτερους φίλους της ανθρωπότητας! Πόλεμοι διεξήχθησαν γι' αυτό, μισθοί μπορεί να πληρώνονταν με αυτό, βοηθούσε τους ανθρώπους να επουλώσουν πληγές και μπορούσε ακόμη και να φέρει καλή τύχη!

Ποιοι είναι οι κύριοι ρόλοι του αλατιού στην κουζίνα Είναι υγιές

Το αλάτι προσδίδει περισσότερη γεύση και είναι απαραίτητο θρεπτικό και συντηρητικό των τροφίμων. Και παρόλο που η προσθήκη υπερβολικού αλατιού στα πιάτα σας μπορεί να είναι ανθυγιεινή, το αλάτι είναι ένα θρεπτικό συστατικό που είναι απαραίτητο για την ανθρώπινη ζωή - εξισορροπεί τα υγρά στο αίμα, διατηρεί υγιή την αρτηριακή πίεση και ρυθμίζει τη λειτουργία των μυών και τα νευρικά ερεθίσματα.

Αλάτι - με τι μπορείτε να το αρωματίσετε και πώς να το σερβίρετε

Να θυμάστε ότι το αλάτι ενισχύει τη φυσική γεύση των συστατικών, αλλά αν φοβάστε να προσθέσετε πολύ αλάτι στο φαγητό σας, μπορείτε να το αλατίσετε λίγο και να φέρετε στο τραπέζι λίγο αλάτι υψηλής ποιότητας, καθαρό ή αρωματισμένο. Αλάτι - σε αντίθεση με το πιπέρι δεν χρειάζεται να είναι φρεσκοαλεσμένο (δεν περιέχει πτητικές ενώσεις που απελευθερώνονται με το άλεσμα και δεν παλαιώνει), αλλά ίσως να θέλετε να χρησιμοποιήσετε έναν μύλο ή ένα γουδί για να έχετε το σωστό μέγεθος αλατιού για το πιάτο σας.

Στο Kulina σας προσφέρουμε μια ενδιαφέρουσα επιλογή από φυσικά και υγιεινά γκουρμέ άλατα και μπαχαρικά. Φαίνονται υπέροχα στο ράφι της κουζίνας ή στον πάγκο εργασίας, καθώς και στο τραπέζι, δίνοντας στους καλεσμένους σας τη σωστή ποσότητα αρώματος για τα πιάτα τους και προσφέροντας νέες γεύσεις.

Ποια συστατικά χρησιμοποιούνται συνήθως για να αρωματίσουν το αλάτι

  • αποξηραμένα βότανα
  • αποξηραμένα εσπεριδοειδή ή ντομάτες
  • άλλα μπαχαρικά

Τι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αρωματισμένο αλάτι

Χρησιμοποιήστε τα μείγματα αλατιού μας για να νοστιμίσετε όλα τα είδη πιάτων, ακόμη και τα πιο απλά! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αρωματισμένο αλάτι για:

  • όλα τα είδη σαλάτας και χόρτων
  • πάνω από κρέας και ψάρι
  • πάνω από ψητά λαχανικά και πατάτες
  • πιάτα ζυμαρικών
  • ψωμί υψηλής ποιότητας με... φέτες ντομάτας
  • επιδόρπια (το αλάτι με αποξηραμένο τσίλι ταιριάζει ιδιαίτερα με τη σοκολάτα!)