Αξεσουάρ ψησίματος
Αξεσουάρ αρτοποιίας - ένα must-have για κάθε λάτρη του κέικ
Τα αξεσουάρ αρτοποιίας είναι απαραίτητα αν αγαπάτε να ψήνετε κέικ, μπισκότα και άλλα είδη γλυκών. Τα gadgets ψησίματος όχι μόνο διευκολύνουν το ψήσιμο, αλλά σας επιτρέπουν να διακοσμήσετε όμορφα τα κέικ σας και να είστε όσο το δυνατόν πιο ακριβείς στις προσπάθειες ψησίματος.
Αξεσουάρ ψησίματος - τι είναι αυτά
Στο Kulina προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ αρτοποιίας, τα οποία αποτελούν επίσης εξαιρετικά δώρα για όλους τους οικιακούς σεφ ζαχαροπλαστικής. Θα βρείτε εδώ:
- σπάτουλες γλάσου και διακόσμησης επίσης αποκαλούμενες σπάτουλες παγωτού και μαχαίρια παλέτας - σκεύη σχεδιασμένα για να απλώνουν ομοιόμορφα την κρέμα ή το γλάσο στην επιφάνεια των κέικ σας
- μανίκια ζαχαροπλαστικής επίσης γνωστές ως σακούλες ζαχαροπλαστικής ή σακούλες για πίπες, ιδανικές για τη διακόσμηση κέικ, γλυκών και ορεκτικών, συχνά με πολλές διαφορετικές μύτες
- σερβιτόροι κέικ που θα κάνουν το σερβίρισμα ένα κομμάτι κέικ... ένα κομμάτι κέικ
- άλλα αξεσουάρ για την παρασκευή και τη διακόσμηση κέικ, όπως κόφτες κέικ, σετ ψησίματος και μικρά gadgets που θα σας φανούν χρήσιμα κατά τη ζαχαροπλαστική και τη διακόσμηση - είτε το κάνετε για διασκέδαση, είτε με τα παιδιά, είτε το παίρνετε στα σοβαρά
Υπάρχουν ορισμένες μάρκες στο Kulina που ασχολούνται πραγματικά σοβαρά με την παρασκευή και τη διακόσμηση των κέικ σας. Η ισπανική μάρκα Lekue προσφέρει πολύχρωμα αξεσουάρ ψησίματος για όλη την οικογένεια και αν πάντα ονειρευόσασταν να μοιάζετε με έναν Γάλλο σεφ, ίσως να θέλετε να αποκτήσετε αξεσουάρ ψησίματος από το de Buyer μάρκα.
Ποιος είναι ο βασικός κανόνας για τη διακόσμηση των κέικ σας με βασιλικό γλάσο
Ονομάζεται κανόνας των 10 δευτερολέπτων (αν και κάποιοι λένε ότι θα έπρεπε να είναι 15) και σας επιτρέπει να ελέγξετε αν η συνοχή του γλάσου είναι η κατάλληλη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε ένα μαχαίρι βουτύρου και να περάσετε την άκρη του μέσα από την επιφάνεια του γλάσου σας, αφήνοντας το μαχαίρι να πάει σε βάθος περίπου 2,5 εκατοστών. Στη συνέχεια, μετρήστε αργά μέχρι το 10. Εάν η επιφάνεια του γλάσου αναμειχθεί σε 10 δευτερόλεπτα, το γλάσο σας είναι έτοιμο για χρήση.
Και αν ασχολείστε σοβαρά με τη ζαχαροπλαστική, βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα ταψιά που χρειάζεστε, έναν βαρύ πλάστη, μια κομψή ποδιά και γάντια κουζίνας που θα προστατεύουν τα χέρια σας από τη ζέστη. Λοιπόν, τα γάντια είναι πολύ σημαντικά, καθώς θα χρειαστείτε τα χέρια σας για να διακοσμήσετε την τούρτα σας!