Μαχαίρι για αλλαντικά CLASSIC, 23 cm, λευκό, Wüsthof

Code: WU1040200823
Akce Sticker
Brand: WÜSTHOF
140 € –10 %
Μαχαίρι για αλλαντικά CLASSIC, 23 cm, λευκό, Wüsthof
140 € –10 % 126 €
Online σε απόθεμα (1 pcs)

Το μαχαίρι για ζαμπόν πήρε το όνομά του από την κοφτερή του λεπίδα και το σχήμα της λεπίδας, η οποία είναι σχεδιασμένη για να κόβει πολύ λεπτές φέτες από σκληρά υλικά, ιδίως ζαμπόν. Αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν αυτό το μαχαίρι ιδανικό για την κοπή φρούτων, λαχανικών και κρέατος, καθώς και για το κόψιμο ψητών. Η κοίλη τομή στη λεπίδα εμποδίζει τις λεπτές και μαλακές φέτες να κολλήσουν στη λεπίδα.

Detailed information

Product detailed description

Το μαχαίρι για ζαμπόν πήρε το όνομά του από την κοφτερή του λεπίδα και το σχήμα της λεπίδας, η οποία είναι σχεδιασμένη για να κόβει πολύ λεπτές φέτες από σκληρά υλικά, ιδίως ζαμπόν. Αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν αυτό το μαχαίρι ιδανικό για την κοπή φρούτων, λαχανικών και κρέατος, καθώς και για το κόψιμο ψητών. Η κοίλη τομή στη λεπίδα εμποδίζει τις λεπτές και μαλακές φέτες να κολλήσουν στη λεπίδα.

Προδιαγραφές:

  • Φυσική ισορροπία χάρη στην κεφαλή και την πλήρως σφυρηλατημένη λαβή
  • Πλήρης προστασία των δακτύλων για ασφαλέστερη εργασία
  • Σφυρηλατημένο από ένα κομμάτι ανοξείδωτου χάλυβα WÜSTHOF
  • Σφυρηλατημένο στο Solingen, Γερμανία

Η λεπίδα:

  • Υλικό: χάλυβας από βανάδιο μολυβδαινίου χρωμίου (X50CrMoV15)
  • Σκληρότητα: 58 Rockwell
  • PEtec (Τεχνολογία ακμής ακριβείας)
  • Χειροκίνητη τελική στίλβωση
  • Γωνία λείανσης: 28°

Λαβή:

  • Υλικό: POM (συνθετικό)
  • Τρία πριτσίνια: ανοξείδωτος χάλυβας
  • Χρώμα: λευκό

Παράμετροι:

  • Μήκος λεπίδας: 23 cm
  • Ύψος λεπίδας: 3,1 cm
  • Μήκος λαβής: 12,6 cm
  • Συνολικό μήκος: 35,6 cm
  • Βάρος: 171 g

Additional parameters

Category: Μαχαίρια ζαμπόν
Warranty: 2 years
Weight: 0.18 kg
Χρώμα: Λευκό
Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι
Μήκος λεπίδας: 23 cm
Τμχ ανά σετ: 1 ks
Τύπος προϊόντος: Ειδικά μαχαίρια
Margin: D
Μέγεθος: 23 cm
K překladu: CZ AUTO
Κατασκευαστής: WÜSTHOF
Margin-category: B

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: