Βαλσάμικο ξύδι 3 GOLD MEDALS ORGANIC CUBICA 250 ml, Giusti
Code: GIU342Product detailed description
Κύρια πλεονεκτήματα:
- υψηλής ποιότητας βαλσάμικο ξύδι από βιολογική γεωργία στη Μόντενα της Ιταλίας, που δίνει στα πιάτα αυθεντική ιταλική γεύση
- ευέλικτα συστατικά - κατάλληλα για κρύο και μαγείρεμα
- ιδανικό για τον αρωματισμό ορεκτικών όπως μπρουσκέτες, αλμυρές πίτες, φλαν ή σουφλέ, συνιστάται επίσης με φρέσκα φρούτα, φρουτοσαλάτες ή επιδόρπια με βάση τα φρούτα για να αναδείξει τη γλυκύτητα
- ταιριάζει επίσης με κύρια πιάτα, όπως ριζότο με σαφράν ή σπαράγγια ή φρέσκα ζυμαρικά με κρεμώδη σάλτσα τυριού
- εξαιρετικός συνδυασμός με μαλακά τυριά όπως caciotta ή burrata, καθώς και με σαλάτα caprese ή γκουρμέ ανάμεικτες σαλάτες
- επίσης κατάλληλο για λευκό κρέας, ψητό μοσχάρι και ομελέτα, όπου ενισχύει τη γεύση τους
- αρώματα μαρμελάδας δαμάσκηνου και κόκκινων φρούτων με νότες μελιού και βανίλιας προσθέτουν πολυπλοκότητα στα πιάτα
- ο ισορροπημένος συνδυασμός γλυκών και ξινών νότες εξασφαλίζει ένα αρμονικό γευστικό προφίλ
- η υψηλή πυκνότητα και η γλυκύτητα προσδίδουν στα πιάτα πλούσια και γεμάτη γεύση
- χωρίς γλουτένη και ζωικά συστατικά, κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans - εξασφαλίζει ευρεία διαθεσιμότητα για διαφορετικές διατροφικές προτιμήσεις
- η παραδοσιακή διαδικασία παραγωγής εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα και αυθεντική γευστική εμπειρία
- δεν υπάρχουν τεχνητά πρόσθετα ή συντηρητικά που εξασφαλίζουν την καθαρότητα και τη φυσικότητα του προϊόντος
- κομψή συσκευασία σε μπουκάλι CUBICA 250 ml, το οποίο είναι επίσης κατάλληλο για δώρο
- η μεγάλη διάρκεια ζωής καθιστά δυνατό να έχετε πάντα αυτό το ξύδι σε ετοιμότητα για διάφορους μαγειρικούς πειραματισμούς
- οικογενειακή παράδοση από το 1605 εγγυάται φροντίδα και αγάπη για την τέχνη, που αντανακλάται σε κάθε σταγόνα
Πρόσθετες πληροφορίες:
- όγκος: 250 ml
- σύνθεση: βιολογικό παλαιωμένο ξίδι από κρασί, βιολογικός μούστος από μαγειρεμένα και αποξηραμένα στον ήλιο σταφύλια
- παλαίωση: σε δρύινα βαρέλια κρασιού
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment