Βαλσάμικο ξύδι 3 GOLD ΜΕΤΑΛΛΙΑ & WHITE CONDIMENT CUBICA 2 x 250 ml, Giusti
Code: GIU1173AProduct detailed description
Κύρια πλεονεκτήματα:
- σετ δώρου βαλσαμικό ξύδι υψηλής ποιότητας και λευκό καρύκευμα από τη Μόντενα της Ιταλίας, που δίνουν στα πιάτα αυθεντική ιταλική γεύση
- ευέλικτη χρήση στην κουζίνα - και τα δύο προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μια ποικιλία πιάτων, από ορεκτικά έως επιδόρπια
- ένα λευκό καρύκευμα με φρουτώδεις και λουλουδάτες νότες, που χαρακτηρίζεται από μια φρέσκια γεύση με μια δόση γλυκύτητας, ιδανικό για τον αρωματισμό σαλατών, ψαριών και λευκών κρεάτων
- βαλσάμικο ξύδι με πλούσια γεύση προσφέρει παχύρρευστη και γλυκιά γεύση με νότες από μαρμελάδα δαμάσκηνο, κόκκινα φρούτα, μέλι και βανίλια, είναι κατάλληλο για ριζότο, κρέας, λαχανικά, αυγά, ψάρια, φρούτα και επιδόρπια
- η βέλτιστη ισορροπία μεταξύ γλυκού και ξινού παρέχει ένα σύνθετο γευστικό προφίλ
- η λεπτή και στρογγυλεμένη οξύτητα προσθέτει φρεσκάδα χωρίς να εξουδετερώνει τη φυσική γεύση του φαγητού
- χωρίς γλουτένη και ζωικά συστατικά, κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans - εξασφαλίζει ευρεία διαθεσιμότητα για διαφορετικές διατροφικές προτιμήσεις
- η παραδοσιακή διαδικασία παραγωγής εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα και αυθεντική γευστική εμπειρία
- χωρίς τεχνητά πρόσθετα ή συντηρητικά για την καθαρότητα και τη φυσικότητα του προϊόντος
- το σετ διατίθεται σε πολυτελή ξύλινη συσκευασία, ιδανικό δώρο για τους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας
- οικογενειακή παράδοση από το 1605 εγγυάται φροντίδα και αγάπη για την τέχνη, που αντανακλάται σε κάθε σταγόνα
Στο σετ:
- 1x βαλσάμικο ξύδι 3 GOLD MEDALS CUBICA 250 ml
- 1x λευκό καρύκευμα SWEET & SOUR 250 ml
Πρόσθετες πληροφορίες:
- σύνθεση βαλσάμικο ξύδι: παλαιωμένο ξύδι κρασιού, μούστος από βρασμένα σταφύλια
- σύνθεση λευκό καρύκευμα: συμπυκνωμένο γλεύκος από σταφύλια Trebbiano και ξύδι από λευκό κρασί
- παλαίωση βαλσάμικο ξύδι: σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, με την ονομασία Grands Tonneaux, από το 1900
- λευκή καρυκεύματα παλαίωσης: ξύλινα βαρέλια από γαλλική δρυ και τέφρα
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment