Βραστήρας ρυζιού NEW CLASSIC RK103811, σε μαύρο, Tefal

Code: TEFRK103811
Brand: Tefal
70,79 €
Online σε απόθεμα (>5 pcs)

Αν σας αρέσει να τρώτε ρύζι με λαχανικά ή κοτόπουλο ή αν μαγειρεύετε συχνά αρωματικά κάρυ ή σούσι στο σπίτι, τότε μια συσκευή μαγειρέματος ρυζιού είναι απαραίτητη για την κουζίνα σας. Και επειδή η χύτρα ρυζιού NEW CLASSIC της Tefalu είναι τόσο εύκολη στη χρήση, είμαστε σίγουροι ότι δεν θα μαγειρέψετε ποτέ ξανά ρύζι σε κανονική κατσαρόλα.

Η χύτρα ρυζιού είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους ρυζιού και το μαγειρεύει στην εντέλεια. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία μαγειρέματος, ενεργοποιείται η αυτόματη λειτουργία διατήρησης της θερμοκρασίας και διατηρεί το ρύζι ζεστό για έως και 6 ώρες. Χάρη στο ένθετο ατμού, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την κατσαρόλα για το μαγείρεμα λαχανικών στον ατμό και το μαγείρεμά σας θα είναι ακόμη πιο υγιεινό.

η κατσαρόλα των 5 λίτρων είναι αρκετά μεγάλη για να μαγειρέψετε ρύζι για όλη την οικογένεια. Η αντικολλητική του επιφάνεια εμποδίζει το ρύζι να κολλήσει και καθιστά τη συσκευή μαγειρέματος ρυζιού εύκολη στον καθαρισμό.

Detailed information

Product detailed description

Κύρια πλεονεκτήματα:

  • για το μαγείρεμα όλων των τύπων ρυζιού
  • ένθετο ατμού για λαχανικά στον ατμό
  • 3 αυτόματα προγράμματα
  • αυτόματη διακοπή λειτουργίας
  • λειτουργία συντήρησης θερμοκρασίας
  • εύκολη λειτουργία

Στο σετ:

  • κουζίνα ρυζιού με δοχείο 5 λίτρων
  • γυάλινο καπάκι
  • καλάθι ατμού
  • δοχείο μέτρησης
  • κουτάλι για το ρύζι

Πρόσθετες πληροφορίες:

  • κατανάλωση ισχύος: 700 W
  • διαστάσεις: 31,6 x 29 x 30,7 cm
  • συνολικός όγκος: 5 l
  • ωφέλιμη χωρητικότητα: 1,8 l
  • τα αφαιρούμενα μέρη είναι ασφαλή για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων (εκτός από το εσωτερικό αντικολλητικό δοχείο)

Additional parameters

Category: Βραστήρες ρυζιού
Warranty: 2 years
Weight: 2.95 kg
Χρώμα: Μαύρο
Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι
Χωρητικότητα: 5,0 l
Τμχ ανά σετ: 1 ks
Τύπος προϊόντος: Βραστήρας ρυζιού
Margin: D
Μέγεθος: 32 cm
K překladu: CZ AUTO
Κατασκευαστής: Tefal
Margin-category: C

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: