Γλάσο βαλσάμικου 150 ml, κλασικό, Giusti
Code: GIU751Product detailed description
Κύρια πλεονεκτήματα:
- η ευέλικτη χρήση αυτού του βερνικιού βαλσαμικού σας επιτρέπει να αρωματίσετε και να γαρνίρετε ένα ευρύ φάσμα πιάτων, από απλές σαλάτες έως επιδόρπια, αφήνοντας πάντα μια εντύπωση διακριτικής κομψότητας
- η ισορροπημένη γεύση συνδυάζει τη γλυκύτητα και την ήπια οξύτητα, δημιουργώντας ένα αρμονικό γευστικό προφίλ που ενισχύει τη φυσική γεύση του φαγητού χωρίς να το υπερτονίζει
- εξαιρετικό για το καρύκευμα ψητών κρεάτων, ψητών πουλερικών ή ζουμερών μπριζόλων, προσθέτοντας ένα διακριτικό γλυκόξινο βάθος γεύσης
- ιδανικό συνοδευτικό σε πιάτα λαχανικών, όπως ψητά ή ψητά λαχανικά ή φρέσκες σαλάτες, προσθέτοντας μια απροσδόκητη γευστική διάσταση
- ιδανικό για γλυκά πιάτα και επιδόρπια, όπως πανακότα, παγωτό ή φρέσκα φρούτα, όπου ενισχύει τη γλυκύτητα και προσθέτει μια διακριτική οξύτητα
- η παχύρρευστη σύσταση εξασφαλίζει εύκολη εφαρμογή και ακριβή διακόσμηση των πιάτων, κάτι που θα εκτιμήσετε για παράδειγμα όταν δημιουργείτε ελκυστικές παρουσιάσεις φαγητού
- από αυθεντικό βαλσαμικό ξύδι Modena IGP, το οποίο παράγεται σύμφωνα με παραδοσιακές διαδικασίες και εγγυάται εξαιρετική ποιότητα και πλούσια γεύση
- η φυσική σύνθεση χωρίς τεχνητά πρόσθετα ή συντηρητικά διασφαλίζει ότι κάθε σταγόνα είναι γεμάτη αγνή και φυσική γεύση
- προέρχεται από την ιταλική περιοχή της Εμίλια Ρομάνια, η οποία φημίζεται για τη γαστρονομική της παράδοση και την παραγωγή πρώτων υλών, που εγγυώνται μια αυθεντική εμπειρία με κάθε χρήση
- η κομψή συσκευασία σε πρακτικό μπουκάλι των 150 ml όχι μόνο προστατεύει την ποιότητα του προϊόντος, αλλά και το καθιστά εύκολο στο χειρισμό και ιδανικό δώρο για τους καλοφαγάδες
- η μεγάλη διάρκεια ζωής του προϊόντος επιτρέπει τη χρήση του για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να χάνει την ποιότητα ή τη γεύση του - ιδανικό για οικιακή και επαγγελματική χρήση
- η συνταγή χωρίς γλουτένη εξασφαλίζει ότι το γλάσο είναι κατάλληλο και για άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη
Πρόσθετες πληροφορίες:
- όγκος: 150 ml
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment