Τηγάνι για κρέπες DIAMOND LITE, 26 cm, για επαγωγική εστία, από τιτάνιο, WOLL

Code: WL226DPI
Brand: WOLL
103 €
Online σε απόθεμα (>5 pcs)

Χάρη στην ειδική αντικολλητική επιφάνειά τους, τα κορυφαίας ποιότητας αντικολλητικά τηγάνια τιτανίου Diamond Lite της γερμανικής μάρκας WOLL είναι ιδανικά για υγιεινό και εξοικονόμηση ενέργειας τηγάνισμα με λίγα ή καθόλου λιπαρά. Η επιφάνεια με διπλή σκλήρυνση διαμαντιών διαθέτει εξαιρετικά ανώτερες αντικολλητικές ιδιότητες και είναι επίσης εξαιρετικά ανθεκτική στις γρατζουνιές. Τα τηγάνια καθαρίζονται εύκολα και αντέχουν εύκολα το πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων ή τη χρήση, για παράδειγμα, μεταλλικών μαγειρικών σκευών.

Detailed information

Product detailed description

Σημαντικό! Το μαγείρεμα σε μαγειρικά σκεύη WOLL είναι σαν μια τέχνη που, όταν γίνεται σωστά, θα σας ανταμείψει με τα καλύτερα κομμάτια. Ως εκ τούτου, παρακαλούμε διαβάστε τις οδηγίες του WOLL για τη σωστή χρήση τους, οι οποίες βρίσκονται στο τέλος της παρούσας περιγραφής. ↓↓↓

Χάρη στην ειδική αντικολλητική επιφάνειά τους, τα κορυφαίας ποιότητας αντικολλητικά τηγάνια τιτανίου Diamond Lite της γερμανικής μάρκας WOLL είναι ιδανικά για υγιεινό και εξοικονόμηση ενέργειας τηγάνισμα με λίγα ή καθόλου λιπαρά. Η επιφάνεια με διπλή σκλήρυνση διαμαντιών διαθέτει εξαιρετικά ανώτερες αντικολλητικές ιδιότητες και είναι επίσης εξαιρετικά ανθεκτική στις γρατζουνιές. Τα τηγάνια καθαρίζονται εύκολα και αντέχουν εύκολα το πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων ή τη χρήση, για παράδειγμα, μεταλλικών μαγειρικών σκευών.

Εκτός από την εξαιρετικά ανθεκτική αντικολλητική επιφάνεια, θα εκτιμήσετε την πολύ γρήγορη μεταφορά θερμότητας σε ολόκληρη την επιφάνεια του τηγανιού, η οποία εξασφαλίζεται από ένα ειδικό υλικό 6 στρώσεων και έναν ποιοτικά επεξεργασμένο πυθμένα. Τα τηγάνια είναι ιδανικά για χρήση σε επαγωγικές εστίες, με το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι μπορούν να ψηθούν σε φούρνο έως 250 °C.

Τα τηγάνια Diamond Lite είναι εξοπλισμένα με εργονομικές λαβές από ανθεκτικό συνθετικό υλικό. Ο υποστηρικτικός τους ρόλος χύνεται στη χύτευση του ταψιού. Αποτελούν μια ενιαία μονάδα, η οποία εξασφαλίζει ασφαλή εφαρμογή. Μια τρύπα στο άκρο των λαβών επιτρέπει την ανάρτηση πάνω από την επιφάνεια εργασίας.

WOLL τα επαγγελματικά προϊόντα χύτευσης είναι πλέον συνώνυμο της υψηλής ποιότητας. Διαθέτει αντικολλητικές επιφάνειες μεγάλης διάρκειας, καλαίσθητο σχεδιασμό και τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα μαγειρέματος.

Σειρά Diamond Lite

  • Μαγειρικά σκεύη τιτανίου υψηλής ποιότητας για υγιεινό μαγείρεμα χωρίς λίπος, πατενταρισμένη παραγωγή
  • Χειροποίητο, ένα κομμάτι για υψηλότερη μηχανική και θερμική αντοχή
  • Συνδυάζει δεξιοτεχνία με καινοτόμες τεχνολογίες
  • Στιβαρό, σταθερό ως προς τις διαστάσεις, κατάλληλο για επαγγελματίες σεφ λόγω της ποιότητάς του
  • Σταθερές εργονομικές λαβές από συνθετικό υλικό ανθεκτικό στη θερμότητα
  • Μπορεί να ψηθεί στο φούρνο έως 250 °C
  • Εξαιρετικά ανθεκτική αντικολλητική επιφάνεια για υγιεινό μαγείρεμα χωρίς λιπαρά
  • Διπλά σκληρυμένο, ανθεκτικό στις γρατσουνιές, κατασκευασμένο χωρίς PFOA
  • Χάρη στην υψηλή αντοχή της επιφάνειας, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και μεταλλικά σκεύη κουζίνας
  • Κατάλληλο για την προετοιμασία ευαίσθητων τροφίμων και για τηγάνισμα σε υψηλές θερμοκρασίες
  • Βάση από σιδηρομαγνητικό χάλυβα πάχους περίπου 8 mm, ειδικά κατασκευασμένη για WOLL
  • Πολύ γρήγορη μεταφορά θερμότητας σε ολόκληρη την επιφάνεια
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους θερμότητας, ιδανικό για επαγωγή
  • Εξοικονομεί έως και το 1/3 της ενέργειας σε σύγκριση με τα παραδοσιακά τηγάνια από ανοξείδωτο χάλυβα
  • Ενισχυμένες άκρες για καλύτερη αντοχή σε κρούση
  • Σχεδιασμένο για εύκολη έκχυση χωρίς να στάζει
  • Τα πιάτα είναι πολύ εύκολο να καθαριστούν, ασφαλή για πλυντήριο πιάτων

Χρησιμοποιούμενες τεχνολογίες και υλικά

WOLL τα επαγγελματικά προϊόντα χύτευσης αντιπροσωπεύουν προϊόντα "Made in Germany" κατασκευασμένα με την υψηλότερη ποιότητα κατασκευής. Αυτό παρακολουθείται επίσης συνεχώς κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας. Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιεί το WOLL είναι επίσης φιλικές προς το περιβάλλον, με χαμηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Όλα τα μαγειρικά σκεύη WOLL από κράμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας χυτεύονται στο χέρι, γεγονός που τα διαφοροποιεί από τη συμβατική ανώνυμη εργοστασιακή παραγωγή. Η αργή χύτευση με το χέρι αποτρέπει το σχηματισμό θυλάκων αέρα που μειώνουν την ποιότητα του υλικού.

Αρκετές ακόμη στρώσεις εφαρμόζονται στο προκύπτον χυτό αλουμίνιο για μεγαλύτερη αντικολλητικότητα και ανθεκτικότητα των μαγειρικών σκευών. Πριν από αυτό, ωστόσο, η επιφάνειά του αμμοβολήθηκε αρκετές φορές. Σε ένα επόμενο στάδιο, το σώμα του τηγανιού ή του δοχείου σκληραίνεται με σωματίδια τιτανίου και ψήνεται με ακροφύσιο πλάσματος σε ακραίες θερμοκρασίες άνω των 20.000 °C. Τα πιάτα είναι έτσι σταθερά ως προς τις διαστάσεις και ανθεκτικά σε μηχανικές ζημιές. Το δεύτερο στρώμα προστατεύει το υλικό από τη διάβρωση, ενώ το τρίτο στρώμα παρέχει εξαιρετικές αντιολισθητικές ιδιότητες. Το τελευταίο ανώτερο σκληρυμένο στρώμα είναι αντικολλητικό, διπλά σκληρυμένο με σωματίδια διαμαντιού, το σκληρότερο ορυκτό στον πλανήτη. Λόγω των εξαιρετικών ιδιοτήτων του, προστατεύεται από ένα μυστικό κατασκευής. Η μοναδική μέθοδος κατασκευής της επαγωγικής πλάκας από σιδηρομαγνητικό χάλυβα εξασφαλίζει επίπεδο πυθμένα και γρήγορη και ομοιόμορφη θέρμανση του τηγανιού χωρίς απώλεια θερμότητας.

Χάρη σε μια ειδική διαδικασία κατασκευής, η υψηλής ποιότητας αντικολλητική επιφάνεια αντέχει στο πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων ή ακόμη και στη χρήση μεταλλικών εργαλείων κουζίνας. (Για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των μαγειρικών σκευών σας, ωστόσο, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε πιο ήπια ξύλινα σκεύη ή σκεύη σιλικόνης.) Η ειδικά σκληρυμένη αντικολλητική επιφάνεια του WOLL είναι αποδεδειγμένα υγιεινή για μαγείρεμα με λίγα ή καθόλου λιπαρά. Είναι ασφαλές και χωρίς PFOA. Τα πιάτα που προκύπτουν είναι τόσο πλούσια σε βιταμίνες. Χάρη στην αντοχή του στη θερμότητα έως 250 °C, είναι κατάλληλο όχι μόνο για ευαίσθητα τρόφιμα, αλλά και για τηγάνισμα σε υψηλές θερμοκρασίες. Τα μαγειρικά σκεύη Diamond Lite αντέχουν επίσης πολύ καλά στους κλυδωνισμούς της θερμοκρασίας και μπορούν να θερμανθούν γρήγορα χωρίς τη χρήση λίπους. Χάρη στις ανώτερες αντικολλητικές του ιδιότητες, το σκεύος καθαρίζεται πολύ εύκολα.

Οδηγίες από το WOLL για τη σωστή χρήση των σκευών WOLL

Τα μαγειρικά σκεύη WOLL-Profi-Guss ζεσταίνονται πολύ γρήγορα, γι' αυτό είναι σημαντικό να διατηρείτε τη σωστή θερμοκρασία κατά το τηγάνισμα.

Όταν τηγανίζετε ή ψήνετε σε λίπος ή λάδι, θερμαίνετε καλά τα σκεύη WOLL-Profi-Guss:

  • Ζεστάνετε για λίγο το άδειο WOLL-Profi-Guss στην υψηλότερη ρύθμιση. Ο υψηλής ποιότητας πυθμένας θερμαίνεται πολύ γρήγορα και ομοιόμορφα.
  • Χαμηλώστε τη θερμοκρασία στην επιθυμητή και προσθέστε το λίπος ή το λάδι και τα υλικά ψησίματος.
  • Κάντε μια δοκιμή με ένα μαγειρικό σκεύος: για να ξέρετε ότι το λίπος ή το λάδι έχει τη σωστή θερμοκρασία, κρατήστε τη στεγνή λαβή ενός ξύλινου μαγειρικού σκεύους μέσα στο λίπος. Εάν σχηματίζονται μικρές φυσαλίδες γύρω από το λίπος, το λίπος είναι αρκετά καυτό. Δεν πρέπει να αρχίσετε να καπνίζετε από το λίπος, γιατί τότε αρχίζει να καίγεται.

Τα μαγειρικά σκεύη WOLL-Profi-Guss είναι επίσης ιδανικά για το μαγείρεμα κρέατος χωρίς λίπος, για παράδειγμα, χάρη στην υψηλής ποιότητας αντικολλητική τους επιφάνεια:

  • Όταν τηγανίζετε κρέας χωρίς λίπος, θερμαίνετε τα σκεύη WOLL-Profi-Guss για περίπου 2 1⁄2 λεπτά στην υψηλότερη ρύθμιση. Ελέγξτε ότι το τηγάνι έχει θερμανθεί σωστά: με ένα υγρό δάχτυλο, ρίξτε μερικές σταγόνες νερού στο τηγάνι - αν οι σταγόνες "χορεύουν" στον πυθμένα, το τηγάνι έχει τη σωστή θερμοκρασία- αν εξαφανιστούν αμέσως, το WOLL-Profi-Guss είναι ήδη πολύ ζεστό.
  • Μπορείτε τώρα να μειώσετε την εισροή θερμότητας κατά περίπου το ένα τρίτο.
  • Το κρέας πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου πριν από το μαγείρεμα.
  • Τώρα βάλτε το κρέας στο σκεύος WOLL-Profi-Guss - το κρέας θα κολλήσει λίγο πάνω του στην αρχή.
  • Όταν χαλαρώσει ελαφρώς από τον πάτο, γυρίστε το και τηγανίστε το από την άλλη πλευρά.
  • Στη συνέχεια, ψήστε ή ψήστε το κρέας μέχρι να φτάσει στο βαθμό ψησίματος που προτιμάτε. Ματωμένο: το κρέας δεν προβάλλει καμία αντίσταση όταν το πιέζετε- μέτρια ψημένο: μικρή αντίσταση- ψημένο: το κρέας λυγίζει ελάχιστα όταν το πιέζετε.
  • Αφήστε το κρέας να ξεκουραστεί στο φούρνο στους 90 °C για περίπου 5 λεπτά μετά το ψήσιμο.

Additional parameters

Category: Τηγάνια κρεπιέρας
Warranty: 2 years
Weight: 1.53 kg
Υλικό: Τιτάνιο
Τμχ ανά σετ: 1 ks
Πληροφορίες προϊόντος: Ασφαλές για επαγωγικές κουζίνες
Τύπος προϊόντος: Τηγάνι κρέπας
Συλλογή: WOLL Diamond Lite Induction
Margin: D
Μέγεθος: 26 cm
K překladu: CZ AUTO
Κατασκευαστής: WOLL
Margin-category: A

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: